IGN: ImB0T
GejmronCZ said:@saffers Prosím o vyjádření z pohledu někoho, kdo s tím umí a je schopen něco vyvrátit/potvrdit.
Áno, všetci (okrem saffa) sme hlúpi, nikdy sme s tým nerobili a vlastne, čo je to survival?
IGN: GejmronCZ
Legendo, neber to takhle. A Mileno, já opravdu nevím kdo z vás měl server a kdo ne. Pokud s tím pluginem máš zkušenost, tak pardon. Ovšem je zase fakt, že kdyby vaše servery byly tak úspěšné, proč by jste byli potom tady? saff tu rozumí pluginům velmi dobře stejně jako pár dalších zde a jako majitel ví o serveru všechno z technické části. Tím pádem mi připadalo nejvhodnější označit zrovna jeho. Tím končí má obhajoba. Nechám dále hlasovat a prosím, odpuste si tyto komenty jako poslední Legendův, akorát to je podnět k hádce.
Gejmron
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: saffers
Zdravím,
osobně si myslím, že hlavní zátěž, kterou entity způsobují by jejich stackování nevyřešilo. Jedná se hlavně o vesničany od verze 1.14, případně včely a další, co mají obsáhlejší AI. Sice by hráči mohli mít třeba i stovky krav v ohradě, ale nevím, zda by to pro ně mělo nějaký znatelný přínos, který by vykompenzoval omezení související s tímto stackováním.
Ještě doplním, že před více než 3 lety byla tato funkce na Skyblocku, ale po nějaké době jsme ji odebrali.