IGN: Paprika0
Zdravím
nick na serveru: Destroyer_Boy
čas a datum: 2:20 10.7 2020
důvod banu: cheating "fly"
druh banu: IPban.
kdo dal ban saffers.
žádám o unban z důvodu že jsem nechtěně použil "fly"
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: Paprika0
Tak jinak normálně nehackuju nemám to za potřebí stalo se to na survivalu ale to že nějáký hráč se na mě portnul nevím ani jak měl vip a já byl na svojí res a mám celkem malou res ale aby dělal že si vezme několik stacku tnt a okolo res mi tam dělal bordel už tak necelou hodinu potvrdí i saffer mě se to jasně nelíbilo tak jsem ho chtěl nějak vyhnat tím že ho zkusím zabit nebo něco ale on se pokaždé odportnul s pvp tak 5x 4x když měl málo hp a pokažde se tam portoval a furt lítal ja sem neměl jak se na něj dostat a koukat se na to jak si tam líta a dává ty svoje tnt tak jsem neměl na to náladu a zapnul jsem si fly abych na něj mohl nějak jít když si on tam furt lítal tak proto jsem použil fly ale jako killaura antiknockback a jiný tyhle hacky vůbec nepoužívám až takový špatný hráč nejsem stačilo mi už když mi tam davál ty tnt. ale jo chápu fly je taky hack ale kdyby to byla KA nebo jiný o dost horší hack tak to pak pochopím.
No, konečné rozhodnutie prenechám saffovi, no ako sám píšeš, hacky si použil a v tom, že sila hacku figuruje v tvojom unbane, pretože Flyhack je slabší, tak tomu váhu nedávaj. Hack ako hack. Namiesto zapínania hackov stačilo napísať cez /report , /helpop prípadne si hráča odfotiť/natočiť a nahlásiť ho tu, kde by sme ho už ľahko potrestali a tebe veci vrátili. Rozumným východiskom na takéto situácie nie je spustenie hackov.
Milenoš