IGN: ImB0T
MILENAJETETA said: Ahoj, Nemyslím si, že je tento ban neoprávnený. Slovo primitív mi ako urážka príde a aj určite tebe. V AT si bol dlhý čas, takže vieš, čo si akoby môžeš dovoliť a čo nie, preto používaš aj urážky, ktoré nie sú také závažné a dá sa z nich ťažkými cestami vykecať. Milenoš
Samozrejme, nuž, môžem použiť opäť príklad, ako mi hráč povedal, že som citujem "kokot" koniec citácie, dal som mu ban na niekoľko dní, čo tomáš upravil na 12 hodín s tým, že nemusím brať všetko vážne:). Primitív mi nepríde ako urážka, kedže sa toto slovo bežne používa ako som nie raz spomínal či už v školstve ale aj inde.
Pekný deň ti prajem
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Keby táto urážka na Exikovu osobu sa stala jeden krát, tak to pochopím, no lenže ako sám píšeš, že spravíš o Eventerovi samostatné vlákno, tak je vidieť, že tieto urážky pretrvávajú už nejaký ten čas, odkedy má Exik post eventera na Oneblocku.
Milenoš
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: ImB0T
MILENAJETETA said:Ahoj,
Keby táto urážka na Exikovu osobu sa stala jeden krát, tak to pochopím, no lenže ako sám píšeš, že spravíš o Eventerovi samostatné vlákno, tak je vidieť, že tieto urážky pretrvávajú už nejaký ten čas, odkedy má Exik post eventera na Oneblocku.
Milenoš
Neviem síce, čo má táto "urážka" s tým, čo napíšem na fórum. Chcem sa vyjadriť ku správe, čo napísal saff, kedže si myslím že tam bolo nie len mne trošku ukrivdené. Samozrejme, tak to vidím ja, možno som len veľký namyslený egoista:). Takisto neviem, čo má s tým táto veta, citujem- "ako sám píšeš, že spravíš o Eventerovi samostatné vlákno, tak je vidieť, že tieto urážky pretrvávajú už nejaký ten čas," koniec citacie, vôbec nerozumiem, čo to s tým má. Vo vlákne budú hlavne fotky a funkčnosť exikových eventov a dám protipríklad moje, ktoré som staval či párkovi alebo exikovi na skyblocku:).
Toľko, zbytočne už písať. Inak cyborg, díky za názor:).
Legi
//a poprosím zamknúť.
IGN: saffers
Zdravím,
je zajímavé, jak někteří ihned "ví", že jsou bany neoprávněné, ale jakožto bývalí členové by také měli vědět, že bez posouzení podkladů k banu se jeho oprávněnost neurčuje.
Vlákno zamykám na žádost autora, případě si to někdo může odekmnout nebo o to požádat.