Otázka č. 8 • Minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
MILENAJETETA said: Ahoj, Nemyslím si, že je tento ban neoprávnený. Slovo primitív mi ako urážka príde a aj určite tebe. V AT si bol dlhý čas, takže vieš, čo si akoby môžeš dovoliť a čo nie, preto používaš aj urážky, ktoré nie sú také závažné a dá sa z nich ťažkými cestami vykecať. Milenoš

Samozrejme, nuž, môžem použiť opäť príklad, ako mi hráč povedal, že som citujem "kokot" koniec citácie, dal som mu ban na niekoľko dní, čo tomáš upravil na 12 hodín s tým, že nemusím brať všetko vážne:). Primitív mi nepríde ako urážka, kedže sa toto slovo bežne používa ako som nie raz spomínal či už v školstve ale aj inde.

Pekný deň ti prajem 

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Keby táto urážka na Exikovu osobu sa stala jeden krát, tak to pochopím, no lenže ako sám píšeš, že spravíš o Eventerovi samostatné vlákno, tak je vidieť, že tieto urážky pretrvávajú už nejaký ten čas, odkedy má Exik post eventera na Oneblocku.

Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 4 let

Primitiv mi vubec neprijde jako urazka, a jde videt kam tento AT speje, tohle je hruza. Neopravnene bany tu litaji jako holubi u karloveho mostu, imperturbable, legenda02, ..

tohle je teror:D

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
MILENAJETETA said:

Ahoj,

Keby táto urážka na Exikovu osobu sa stala jeden krát, tak to pochopím, no lenže ako sám píšeš, že spravíš o Eventerovi samostatné vlákno, tak je vidieť, že tieto urážky pretrvávajú už nejaký ten čas, odkedy má Exik post eventera na Oneblocku.

Milenoš

Neviem síce, čo má táto "urážka" s tým, čo napíšem na fórum. Chcem sa vyjadriť ku správe, čo napísal saff, kedže si myslím že tam bolo nie len mne trošku ukrivdené. Samozrejme, tak to vidím ja, možno som len veľký namyslený egoista:). Takisto neviem, čo má s tým táto veta, citujem-   "ako sám píšeš, že spravíš o Eventerovi samostatné vlákno, tak je vidieť, že tieto urážky pretrvávajú už nejaký ten čas,"  koniec citacie, vôbec nerozumiem, čo to s tým má. Vo vlákne budú hlavne fotky a funkčnosť exikových eventov a dám protipríklad moje, ktoré som staval či párkovi alebo exikovi na skyblocku:). 

Toľko, zbytočne už písať. Inak cyborg, díky za názor:).
Legi

//a poprosím zamknúť.

saffers
Majitel

5693 postů
7898 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 4 let

Zdravím,

je zajímavé, jak někteří ihned "ví", že jsou bany neoprávněné, ale jakožto bývalí členové by také měli vědět, že bez posouzení podkladů k banu se jeho oprávněnost neurčuje.

Vlákno zamykám na žádost autora, případě si to někdo může odekmnout nebo o to požádat.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva