IGN: panic_exe
Dobry den,
vcera mi vyprsal unban za cheating od ZoubkovehoSkritka a dnes som dostal dalsi za ,,obchadzanie ipbanu" docela by ma zaujimalo, preco dany clen (100ry_) je na mna zasadnuty a ani si nevie prezriet o co sa jedna
Nick Imperturbable
Cas 23:45 - vcera
PermaIP
Vsetko z osnovy je hore, snad vycitate o co sa jedna, taktiez chcem poprosit ako sa da zistit ,,obchadzanie ip banu" pokial nemate pristup k inym veciam ako IP. Dakujem
//EDIT: Rad by som podotkol, ze tychto banov bolo viac (aj napriek tomu ze som ani raz neobchadzal), preto mi prijde divne, ze len tento clen AT trestal obchadzanie IP banu u viacerych hracov (mam k tomu potrebne screeny aj videa, ze sa nejedna o mna)
IGN: Extraordinaryy
No jedná sa o teba, zase tak sprostý nie som. Perma ip máš za to, že si aj počas banu obchádzal niekoľkokrát ban, ip a pod. A nie som na nikoho zasadnutý, ja len nemôžem za to, že si drzý ako ploštica a furt máš za potreby porušovať pravidla.
Hey G
Ahojky, rad by som si poprosil dokaz a poprosil, aby si sa vyvaroval arogantnemu spravaniu. Diky
Dôkaz? Však teba viem vycítiť hneď a nesprávam sa arogantne, iba poukazujem na tvoje správanie.
Hey G
7.4 Člen AT je povinen schraňovat důkazy k uděleným trestům po potřebnou dobu. Vyjímkou jsou tresty kratší, než 3 dny.
7.16 V případě, že člen AT žádost o unban zamítne nebo přijme, tak má povinnost uvést v komentáři důvod k učinění (v případě, že je k trestu nutný důkaz, tak i ten).
IGN: Cyborggg_
Pardon že se zde vyjadřuji, ale v životě jsem neslyšel, že by někdo "vycítil" že někdo obchází dal a dle toho mu dal ipban?
"Hm.. Cítím cítím, že obchází ban.. Nevím za jaký nick ale určitě ano, ban!"
Všichni tu komandují za neoprávněné bany bejby, a Highlife pak cítí bany.
Suhlasim s cybom, ze to co napisal moderator 100ry_ nedava ziaden zmysel.
Možno to dávať zmysel nebude, ale som si istý na 100%, že si to bol ty. Viac sa vyjadrím Saffovi do mailu, zamykám.
//EDIT: Tam sa to vyrieši a na základe toho ti udelíme unban alebo ti ban zostane.
Hey G