Unban - _ImN0tLegit • Minicraft.cz

INL
Hráč

14 postů
3 reputace

IGN: INL
Od INL » přes 5 let
  1. Tvůj nick na serveru. _ImN0tLegit
  2. Důvod banu. Cheating
  3. Čas a datum banu.  25.6.2020 19:17
  4. Nick admina který ti udělil ban. MILENAJETETA
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP). Dočasný
  6. Uveď proč chceš unban. Protože je neoprávněný
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný? Necheatuji
  8. Důkazní materiál (Nepovinné).-

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let

Ahoj, 

O tomto poste viem, vyjadrím sa sem dnes/zajtra, čakám na odpoveď od ľudí, ktorých som oslovil ohľadom teba, chvíľku vyčkaj, ďakujem. 

Milenoš 

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 5 let

Ahoj,

na discord si mi pisal, aby som ti pomohol odinstalovat vsetko, co zasahuje do hry a mohlo by ti to urobit ban. Co si urobil? Vykaslal si sa na to a podla par veci co sa ku mne dostali, si to nainstaloval znova.

https://support.discord.com/attachments/token/g8ze7Tcj8XHVmhoBjUayDICBE - Dokaz zpred par mesiacov, ze si cheaty pouzival.

https://support.discord.com/attachments/token/0xRMEplaS2XBQHRsl2GUnrjF8 - Dokaz o tom, ze som ti to pomohol vymazat.

https://support.discord.com/attachments/token/y3aYHQ43fimNRAFhej4WLUl3t - Dokaz zo vcerajska (pravdaze sa to ako dokaz neda brat, kedze sa jedna o iny server, ale holt je tam lepsi anticheat)

Keby sa niekto pohrabal vo forum postoch, uvidel by jeho ziadost o unban v ktorej bolo aj pritvrdzujuce video, ze v minulosti cheaty pouzival. Udrzovanie stalych 14CPS je nemozne ani keby si klikal akymkolvek sposobom. V poriadku, mozete si povedat ,,ale ved udrzovat to moze kazdy". Nad 12 cps, nie. Je to krasny dokaz o tom, ze nemas nastaveny randomizer na autoclickery, alebo ten autoclicker mas zle nastaveny.

Pekny den.

//EDIT: Memory Hacking Tool - Clumsy, Netlimiter (zvysuje ping, tym padom aj nutene vacsiu vyhodu v reach (delayed hity ap.)).

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

Prosím, panicov príspevok nemazať, ďakujem.

INL
Hráč

14 postů
3 reputace

Od INL » přes 5 let

Taky chci říct, že dneska jsem si to testoval sám a z několika pokusů vyšli 3 různé výsledky, můžu poslat screeny..
Čiže to asi nebude úplně dobře fungovat.

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

INL said:

Taky chci říct, že dneska jsem si to testoval sám a z několika pokusů vyšli 3 různé výsledky, můžu poslat screeny..
Čiže to asi nebude úplně dobře fungovat.

Paladin je najrozsirenejsi SS tool, ktory existuje a bezpochybne je najlepsi. Ma cez 3mil. registracii, 4500 stringov apodob. Sam si si to testovat nemohol, lebo sa to plati a pochybujem, ze by si vysolil 10€ len na test.

INL
Hráč

14 postů
3 reputace

Od INL » přes 5 let

Však to mám, říkám že můžu poslat screeny z testů..

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

Popytal som sa ,,Syna" a mexicana aka je pravdepodobnost toho, ze sa jedna o false-positive - odpoved bola nulova. Vies preco? Pretoze taketo tools funguju na bazy, ze prehladaju 'javaw.exe' 'csrss.exe' 'smartscreen.exe' 'explorer.exe' 'smss.exe' na zaklade udanych hodnot. Pravdepodobne string-database.txt kde su vypisane vsetky keywordy, ktore obsahuju cheaty a to prehlada kompletne vsetko za teba. False-positive vznika len pri 'smartscreen.exe' a to preto, lebo vela suborov je neoverenych z neovereneho zdroja a casto to aj antivirus flaguje avsak tychto false-positives je malo. Na to, aby to bol neopravneny flag by si musel otvarat pomocou smartscreen.exe a to pri autoclickoch nerobis, lebo nezasahuju priamo do administracii a speedclicker ma licenciu. Pri clumsy, netlimiter (Memory hack tool) tiez nevyuzivas smartscreen. Tie udane hodnoty sa nikdy pomylit nemozu, lebo ludia co vedia nieco o C++ by mali vediet ako to funguje. Zoberiem si do ust autoclicker - su tam offsety (pokial sa jedna o .exe) ktore sa updatuju a na zaklade toho sa to vie injectnut do instance minecraftu napr. lunar. Lunar ma AAL, takze v podstate tie offsety musia byt na AAL (anticheat client-side), ktore sa zapisuju do memory, pretoze pochybujem ze existuje mouse autoclicker. Kazdy CLICK co urobis pomocou autoclicku vytvara STRING, ktory sa do tyhto hodnot zapisuje a vela ludi stravi 24h len nad tym, aby len nasli jeden jedinny string. Pri javaw procesoch je to este jednoduhsie, pretoze vacsina codes nie su obfuscated a pokial su, vytvara to este viac stringov, ktore su dohladatelne v source code.

Out of instance - spustene pri starte PC (tzn. ze si vypol minecraft a zapol ho znova a cheaty si mal)

In instance - v instance, ktoru mas priamo spustenu.

Pekny den.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

Ahoj,

Zamietam na základe nájdenia autoclickeru, ktorý bol nájdený počas SS. Pridávam jednoduchý dôkaz https://prnt.sc/t6fvwj.

V prípade, ak chceš aj video s 14 až 18/19cps kľudne napíš, taktiež môžem sem zaslať aj konverzáciu na discorde ako dôkazový predmet.

Milenoš