unban plssss • Minicraft.cz

mrblazer
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: Mrblazer_YT
Od mrblazer » přes 5 let

chci unban

1 muje jmeno je Mrblazer_YT
2 byl jsem jenom afk a byl jsem ban za cheaty
on/a nick je Exiik_ moderator
5?
6 protoze jsem byl neviny 
7 nevim 
8 v one block byl jsem na ostrove a chtel jsem pomoc mamince a pak za 1 minut mi banoval :{{{{{😇😇😇😇😇😇

AIbEiAIAAABDCOXe9NHBvJT_DCILdmNhcmRfcGhv plssssssss unban

Obchodnik003
Sponzor++

228 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 5 let

5 máš Dočasný.

Inak nič o prípade neviem, ale už si bol raz trestaný za Autoclicker, a keď vravíš že si bol AFK jednu minutu večer o pol 11 a žiadosť píšeš až dnes na poludnie, tak je veľká śanca že sa jedná práve o to (Cheaty/úpravy klienta/autoclicker + Obchádzanie AFK systému a pod.)

@Exiik_

//EDIT: Písal som to hlavne aby som označil Exiik_ nakoľko v tej dobe bol online na fóre. Tak som potom len doplnil, aby mu bolo jasné že autoclickery a cheaty spadajú do jednej kategórie

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 5 let

@Obchodnik003 prosím, pod žádost o UB se může vyjádřit pouze člen AT, trestaný hráč, nebo někdo, kdo má důkaz. Ty nejsi ani jedno z nich.

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

testrgames
Vedení AT

225 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » přes 5 let

Zdravím,

včera jsme tam u tebe na spawnu stáli cca 10minu a neustále jsi klikal pravidelně.

zde je menší důkaz: https://www.youtube.com/watch?v=zJAijKQP3pM ( cca 10dní staré)

S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_

82exo_
Sponzor

13 postů
2 reputace

IGN: 82exo_
Od 82exo_ » přes 5 let
Zdravím, včera jsi pravidelně klikal do prázdna na spawnu. Několikrát jsem tě označoval ale marně. :D Důkaz je v příspěvku od testrgames. Unban zamítám.

S pozdravem 82exo_

E-mail: exiik_@minicraft.cz