IGN: CrowCante
CC dostal som 30 dnoví ban od Villagra za reklamu za prve ten server je vymysleny není MineKitty :D za druhe počul som na discorde od hráčov že 30 dnové bany sa za reklamu nedavaju ._. a ked som dostal ban za to že som napísal minicraft je zli a ktomu IX DE tak ten villager je fajne porobeny xd
všeeecko chcu ban na 5 dní nie ešte 28 dní akože WTF dostal som uš bany za hocičo aj horšie než reklama a boli to najviac 12 dnové alebo aj mesačne sa mi zdá nwm xd ok chcu ban na 5 dní a šupom pls bo ma tam čakaju taky hrači. A SUPOOOM
Mám rad ked mi slnko spáli tak kožu že z toho dostanem rakovinu kože
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Ja len v rýchlosti. Nech sa jedná o akýkoľvek server, hoc i vymyslený, propagácia na serveri je zakázaná. Taktiež neviem presne od koho si počul, že 30 dňové bany sa nedávajú, tak radšej sa spýtaj AT, hráči prístup k banovaciemu poriadku nemajú a takto sa dovieš len klamlivé informácie.
Milenoš
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: Qwuark
UB není podle osnovy a ty jsi ten kdo něco porušil tak se tu nechovej jako že jsi tu něčí nadřízený, už za to tvoje "ok chcu ban na 5 dní a šupom pls bo ma tam čakaju taky hrači. A SUPOOOM" bych to zamítl a možna ti za to chováni ban i prodloužil - nauč se chovat k ostatním normálně, neporušuj pravidla a uvidíš se s těmi co na tebe čekají.
Vím že porušuji pravidla, ale tohle je nejhorší UB co jsem viděl za dlouhou dobu.
IGN: _villag3r_
Keby si to napisal normalne podla osnovy a ospravedlnil by si sa, že si tu reklamu napisal tak by som ti ten ban skratil. Teraz sa mi vsak potvrdilo, ze sa nevies spravat normalne. Reklama (IP) je ban 30dni. Nezaujima ma co si pocul na discorde. UB zamietam.
IGN: Sir_Stepan
Vyřešeno, zamykám...
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l