IGN: bukostein
1.Tvůj nick na serveru: Bukostein
2. Důvod Banu: Můj kamarád hrál u mě doma a hackoval a on dostal ban a a-team viděl stejnou id tak mi také dali ban za odcházející ban, jenže chápu to ale já za to nemohu.
3. Čas a datum banu: 24.4 2020 16:54
4. Nick admina který ti udělil ban: MILENAJETETA
5. Druh banu: Dočasný
6. Uveď proč chceš unban: Chci unban neboli já nehackuju to můj kamarád hackoval, ale já ne, mám na vašem serveru i VIP a nikdy v životě jsem tam ještě nehackoval a ten můj kamarád byl u mě doma a měl stejnou id takže admina zase chápu, ale unban bych měl dostat
7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný: no protože já nehackoval na vašem serveru ale ten můj kamarád a za to se omlouvám nevěděl jsem to,
S Pozdravem bukostein
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Skús mi sem doložiť nejaký dôkaz prosím, pretože z tvojej historie banov vyplýva, že človek na tvojej IP robil už viacej krát hlúposti za ktoré bol potrestaný a nikdy unban nedostal. Taktiež už neraz si mal IP Ban za obchádzanie banu na účte bukostein, takže neviem, či ti mám veriť v tomto.
Milenoš
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Dal som ti unban na čas 2.7.2020 - v ten deň sa budeš môcť pripojiť znovu, no ak tvoj nick, prípadne nicky na IP budú zase hackovať, prípadne robiť iné hlúpe veci, tak unban ti odo mňa už nedám.
Milenoš
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz