IGN: ImB0T
Adam653 said:Dobrý den,
nevidím důvod to netrestat. (Pokud se ví, kdo za tím útokem stojí) Je sice pravda, že to nemá nic společného se serverem, ale dává to hráčům do rukou až moc mocnou zbraň proti členům AT / ostatním hráčům.
S pozdravem,
Adam653
Díky za názor!
Každopádne, menšia reakcia. Neviem síce, ako to myslíš že zbraň, resp. viem, no moc nerozumiem. Ak je hráčka na danej socialnej sieti urážaná, nech to nahlási tam a v prípade, že jej neikto vadí, existuje niečo ako blokovať použivatela. To je ako tu hráčia irie napísala, niekomu v irl povieš, že "Hej, ten admin čo sa vola Koberec845 je ...." tak si zbraň a zabanuju ťa?:D.
Stupidné a primitívne. Samozrejme ešte raz dik za názor, čím viac tým lepšie, nech je akýkoľvek.
IGN: Adam653
Bylo to myšleno tak, že hráči mohou použít sílu sociálních sítí k urážení hráčů / AT. Což jak víme by se dalo považovat za kyberšikanu (Ne ve všech případech), která je postihována dle zákona, ale do tohoto tématu zde nebudu zabrušovat. Chtěl jsem tím říct, že bych to trestal. Například v případu Bejby vs. Moravak a jeho team. Určitě může hráčka post nahlásti dané sociální síti, ale pochybuju, že s tím například Instagram něco bude dělat, nemají kontext. Pokud někdo cíleně uráží členy AT / Vedení na sociálních sítích, trestal bych to, mírněji, ale trestal.
⬐ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
➳ 𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵
➳ 𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣
⬑ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
IGN: Qwuark
Zdravím, myslím že by sem už neměli hráči psát dlaší názory, pohledů je tu hodně a téměř všichni se schodujeme, že byn je neoprávněný.
neříkám, že by se o tomhle mělo přestat mluvit, tohle je velký problém jelikož hráčka je spojována s mnoha bany tohoto tipu. hráče který dostal ban neznám, ale měl by dostat unban (pokud ban už nevypršel) a nejlépe i odškodnění nebo alespoň omluvu. AT by si na tohle měl dávat pozor, především tomas jako vedení a saffers jako majitel, tohle musí přestat, takže než někoho hráčka nechá za takovéhle věci zabanovat, někdo rozumnější by se na to měl podívat a pokud by to nepřestalo tak bych souhlasil i s odebráním hodnosti. Jde vidět že sem píší i lidé které na forum často nebo vůbec nevidím a to jen ukazuje že by se to mělo řešit.
Možná někdo z vás má nějáký důkaz, ten sem klidně dejte, pohledy od lidí co souhlasí s tím co hráčka dělá by se sem taky hodili.
Na závěr chci říct, že by se hráčka měla vzpamatovat, myslí si že to, že je builder/člen AT omlouvá všechno její chování. Jak už jsem říkal tak to chování je podle mě strašně dětinské, musí se vzpamatovat a uvědomit si že pokud bude pokračovat tak na ni bude nadávat víc a víc lidí a banovat každého kdo o ní řekne něco nehezkého dlouho fungovat nebude. Byl bych také rád kdyby se k tomuto více vyjádřil saffers až bude mít čas. Vázně nechci aby se dalśí vlákno o prakticky tom stejném problému zase zametlo pod koberec, díky moc.
IGN: NobodyCaresYou
@Adam653 tak to snad nemyslíš vážně?
Kde jsi vzal prosím to, že mám nějaký team proti builderce? Pokud ho mám, dokážeš mi vyjmenovat členy? Ne? To bude asi tím, že takovýhle team neexistuje. Navíc žádné memy o Bejbyy nedělám, a pokud už ano, tak je rozhodně nepostuju na sociální sítě, kde jsou přístupné všem. Rád bych, aby jsi si trošku ověřil informace před tím, než napíšeš takovýhle nesmysl a uvědomil si, že tu hráčům podáváš falešné a urážlivé informace o mně. Děkuji =)
@Moravak
// Opravdu nemusíš dělat blbého. Jde ti to ale moc dobře. Navíc jsem nic o memech na soc. sítích neříkal, což dokazuje to, že o tom něco víš a ihned se kvůli tomu osočuješ :)
@Adam653
Nedělám blbého, opravdu jsem nikoho na sociálních sítích neurážel a znovu opakuji, nechápu, kde jsi to vzal. Meme dělal Rasputin a jak vím, tak jste to s ním řešili a nějak jste ho potrestali, to je mi celkem jedno. Já jen nechci být obviňen z něčeho, co jsem vlastně neudělal. Jinak rád bych viděl ten seznam členů mého údajného teamu proti určitým členům AT...
IGN: tophx_
Zdravím, jako nepřijde mi normalní prostě někoho bezhlavo vulgárně urážet je to spíš kyberšikana.
A to už se dá řešit i jinde, to že to vyřešíme banem je ještě jak tak, osobně bych za to moc nebanoval.
Ale když tak rozhodl saff, tak proč ne.
Přeci jen je to jeho server a on tu má poslední slovo.
Ale nejlepší je jak sem legenda tahá slovíčka z politiky.
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz
IGN: Obchodnik003
yelies171 said:Obchodnik, ten "superman za monitorom" od teba pýta adresu.
Poslal som ti ju do PM aj ked netuším načo ti to bude dobré. V prvom rade ja s tebou nič nemám, mna si neurazil, ja vravím že kebyže to spravíš mne tak by som využil dostupné prostriedky k tomu aby si si to uvedomil. A skús skludniť estrogény a nerobiť tu ramená na mňa len preto že som v druhom kempe. Píš s chladnou hlavou, možno sa to tu potom nebude musieť riešiť.
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
IGN: saffers
Zdravím,
jsem rád, že se tu v některých příspěvcích objevily i rozumné odůvodnění jednotlivých názorů a tedy skoro nikdo se neshodl jednotně. Hráči udělím unban, jelikož jak již bylo několika přispěvateli zmíněno, tak by si takové činění měl spíše Instagram vyřešit sám a případně zasáhnout někdo jiný, ale je velmi pravděpodobné, že hráči, co se neumí chovat na sociálních sítích nezvládnou omezit své způsoby chování také na herním serveru. Nakonec budeme jen doufat, že se z několikátého svého přestupku poučil.
To samozřejmě neznamená, že s takovým chováním souhlasím. Určitě by se autor příspěvku měl nad svým způsobem smíšlení a chováním zamyslet a pokud nedojde k nějakému rozumnému závěru sám, tak alespoň poradit například s rodiči nebo odborníkem, co mu s tím bude moct pomoci.