Otázka č. 5 • Minicraft.cz

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 4 let

Btw to co napsala ProbablyBia. Mě Builderka přímo nadávala na instagramu do dmka. Mám přímo screeny a i mojí reakci. Zasmál jsem se tomu a to i přes to, že to bylo těsně před jejím přijetím do AT (neboli tenkrát jsem byl já Hl. Builder a ona pouhá hráčka) Jestli to někdo chce mohu to najít. A bylo to myšleno z její strany ze srandy... ale tak kolik lidí si z ní už udělalo srandu a dostali ban. PS: Byl bych radši za sdílení obrazovky přes anydesk nebo teamwiever, neboť by těch screenů konverzace bylo docela dost.

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 4 let

No, Je toho veľa čítania tak ja to aspoň skratim

Screen je jasná provokácia a nadávky s priamou súvislosťou na play.minicraft.cz . Jako neviem čo hráč očakával že sa stane keď toto postne. Bejbyy by k tomu prípevku (whatever) nemala prístup keby to sám hráč/ka nechcel (nakoľko nick na IG a v hre sú rôzne). Nech si zje čo si navaril/a. Na druhú stranu Bejbyy by sa mala naučiť už toto ignorovať a "warn"ovať to najskôr. Aj keď ja osobne by som to určite neignoroval, aj keby ma to stálo post. Takýto supermani za monitorom s pocitom nedoknuteľnosti ma nasierajú najviac.

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
Obchodnik003 said:

No, Je toho veľa čítania tak ja to aspoň skratim

Screen je jasná provokácia a nadávky s priamou súvislosťou na play.minicraft.cz . Jako neviem čo hráč očakával že sa stane keď toto postne. Bejbyy by k tomu prípevku (whatever) nemala prístup keby to sám hráč/ka nechcel (nakoľko nick na IG a v hre sú rôzne). Nech si zje čo si navaril/a. Na druhú stranu Bejbyy by sa mala naučiť už toto ignorovať a "warn"ovať to najskôr. Aj keď ja osobne by som to určite neignoroval, aj keby ma to stálo post. Takýto supermani za monitorom s pocitom nedoknuteľnosti ma nasierajú najviac.

No ale vidíš, to by si banoval všetko a v AT su nejaké podmienky. Takže dobre, banoval by si všetko tohto typu a prípadne všetko, čo by teba nasralo. A to by ťa to ten post potom ozaj stálo. Koľko veci mňa sralo, a nič som s tým nemohol. Dokonca, raz mi hráč napísal citujem, "Legenda je kokot." konec citátu, dal som mu ban na niekoľko dní a Tomáš mu dal unban a ban na 12 hodín, kde mi napísal, že to nie je nič hrozné. Bejby niekto napísal, že ma málo iq, alebo niečo tohto charakteru a dala ban na 3 dni či koľko. To je totálne choré. Toto sú spravodlive bany? 

//a nech mi nikto nevraví, že to je na členovi AT, koľko dá. Lebo ja som túto možnosť nemal, a jednalo sa o značne "väčšiu" nadávku.

yelies171
VIP

14 postů
9 reputace

IGN: yelies171
Od yelies171 » přes 4 let

Obchodnik, ten "superman za monitorom" od teba pýta adresu. 

Hey, honey.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
Pomaly sa to tu začína zvrtávať, až čakám či ss tento topic neuzavrie, i keď sa jedná o kôš a offtopic. Dajte pozor na to, ak chcete niečo vyriešiť celou témou.

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

_callmehurevil
Hráč

7 postů
34 reputace

IGN: _callmehurevil
Od _callmehurevil » přes 4 let

Celkem smutné je to že se naše poškozená osoba (Bejby) se k tomu neumí vyjádřit. Místo toho aby se vyjádřila k situaci to ignoruje popřípadě si to přečtě ale nenapíše k tomu nic. Právě ona by k tomu něco měla připsat. Co jsem si tak všimla tak zaregovala jen jednou a nic víc. A to zareagovala tak že přihodila screenshot kde jí nadávají. 

- Devi

yelies171
VIP

14 postů
9 reputace

IGN: yelies171
Od yelies171 » přes 4 let
Devi, presne no. Prave preto som vytvoril dalsiu ziadost, ale ignoruje dalej.

Hey, honey.

x1nL0ve_
Sponzor

59 postů
61 reputace

IGN: x1nL0ve_
Od x1nL0ve_ » přes 4 let

Zdravím,

zde řešený přestupek vedení serveru mi přijde závažný a je velmi důležité ho řešit. Trest, který obdržel hráč je z mého pohledu bezdůvodný, jelikož hráč neporušil pravidla serveru uvedená na webu. V pravidle 8.1.1 je uvedeno, že na všech službách poskytovaných k hernímu serveru platí všeobecná pravidla. Pokud vím, tak mezi sociální sítí Instagram (společně s jejím provozovatelem) a herním serverem Minicraft není žádný právní vztah, tudíž hráč neporušil žádné pravidlo.

Podíval jsem se na příspěvek ze sociální sítě a hned na první pohled bylo vidět, že se zde někdo vyjadřuje nevhodně o určité osobě. Dále nebylo možné zjistit, kdo vlastně příspěvěk na sociální síť umístil. Uznávám, že chování člověka, který tohle vše umístil na Instagram bylo poněkud nevhodné a porušuje určité nepsané morální pravidla, avšak to není důvod hráče potrestat banem. Na snímku byl vidět hráč yelies171 stojící vedle builderky xSadBejbyy. Profil má však úplně jiné jméno a tudíž je tu také šance, že se jedná o repost snímku z jiného profilu, tudíž nikdo nemůžu potrestat hráče yelies171. Pravdou je, že v popisku je uvedeno „Od nášho dlhoročného redaktora,“ avšak na sociální síť může prakticky každý napsat, co chce (Klidně i to, že @Legenda02 je můj táta).

O větší přestupek se jedná ze strany AT, jelikož potrestali hráče, o kterém neměli 100% ověřené, že příspěvek na sociální síť umístil. Koukal jsem, že hráči byla také zamítnuta žádost o unban. Jako důkaz k zamítnutí unbanu byly ořezané snímky, které nelze považovat za důvěryhodné důkazy (hier und hier).

Teď už jen k samotnému příspěvku. Příspěvek porušuje pravidla sociální sítě Instagram, tudíž je naší povinností vše nahlásit. Zaměstnanci by měli začít nahlášení řešit a účet zablokovat. Bohužel tohle vše již záleží na provozovateli sociální sítě a tento proces nemůže nikdo urychlit ani změnit. Pokud osoba, na kterou bylo vše tohle mířeno přemýšlí (mozkem, ne něčím jiným samozřejmě), tak by se nad celou věcí měla pouze zasmát, příspěvek nahlásit a dále to neřešit, jelikož se jedná o hru a v příspěvku není zmiňováno nic, co souvisí s reálným životem. Ano, chápu, že psychicky slabším jedincům to může ublížit, avšak to je již na nich, jak se s tímhle vypořádají.

Vše tohle mi přijde opravdu zbytečné a myslím si, že by se dříve měli řešit reálné problémy serveru a nikoliv tyhle věci, které vzniknou „z nudy.“ Pokud bych přemýšlel nad začátkem hraní na serveru a uviděl tenhle topic na fóru, tak bych si to určitě rychle rozmyslel. Já jsem příspěvek na sociální síti nahlásil, nic více s tím nikdo udělat nemůžeme (hier).

S pozdravem,

x1nL0ve_

Every interaction you have is an opportunity to have a positive impact on others, so make it count. 

irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

IGN: irie
Od irie » přes 4 let

Dobrý deň,

síce z daným prípadom nemám nič spoločné, ale aj tak by som sa rada vyjadrila. Nech to znie ako blbo chce, ale v pravidlách ani nikde inde nie je vyslovene napísané, že je zakázané urážať hráčov na sociálnych sieťach. Predovšetkým - prečo by sa to malo riešiť prostredníctvom banu? Čo presne má server spoločný so sociálnymi sieťami a vyjadrovaním na nich (samozrejme nie v prípade, že ide o nejakú skupinu vytvorenú primárne na bežnú komunikáciu hráčov mimo servera)? Mám taký dojem, že toto bolo už trošku prehnané. Pokiaľ daný človek niekoho uráža a vyslovene do toho nezatiahne server ako taký, vedenie to nemá čo riešiť. Takýto problém by si mali hráči vydiskutovať medzi sebou, no nie? A navyše - ak nešlo konkrétne o minecraft ako predmet urážania / hádky, naozaj nevidím zmysel v tom dávať niekomu ban. To ak by som sa pohádala v osobnom živote s niekým, kto je čistou náhodou v AT, znamená to automaticky, že mám dostať ban? Z môjho pohľadu to vôbec nemá význam a riešenie bolo prehnané.

S pozdravom, Irie

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 4 let

Dobrý den,

nevidím důvod to netrestat. (Pokud se ví, kdo za tím útokem stojí) Je sice pravda, že to nemá nic společného se serverem, ale dává to hráčům do rukou až moc mocnou zbraň proti členům AT / ostatním hráčům.

S pozdravem,

Adam653

⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎