IGN: tenDawidoff_
Zdravím,
nechci tímto komentářem nějak zhoršit danou situaci, ale příjde mi to už trochu zbytečné z obou stran.
Nelíbí se mi, když se stále uráží členové AT za jejich činy a podobné situace a zase naopak, nelíbí se mi ty časté, jak se ukázalo tak i někdy zbytečné tresty + kraviny ve smylu jen nějaké lehké urážky člena AT, dá se to přeci jen řešit nejprve mute.
Co se týče toho IG > Velká chyba ze strany vlastníka účtu, že má potřebu si takhle přes internet řešit spory. Je to jenom vulgární, nemá to žádný smysl.. ničemu to nepomůže
Potom akorát přišel trest i zde na server a pokračuje to v dalších vlnách. Příjde hned trest a způsobí to jen to, že příjdou i další hráči a začnou diskutovat a vzniká tu další problém.
Pokud by taková forma zprávy přišla pod oficiální stránku Minicraftu IG nebo na stream u Randoma, tak jasně, to se má trestat.. ale takhle když to je nějaký post na IG, promiňte, ale to je možná až moc.. Daná hráčka si tipuji ani tu chybu neuvědomí a bude to jen pokračovat, jestli ne, tak se předem omlouvám.
Tak snad se to nějak brzy vyřeší [nebo už to je vyřešeno a posílám jen kravinu] a přeji Všem pěkný den, Davies20_
TheBecky > tenDawidoff
IGN: _villag3r_
Ako tu už spomínal Davies, toast, legenda apod. Tak je ten ban úplná blbosť, to čo hráč napíše na insta a pritom neporušuje nejaký zákon tak nám môže byť fuk. Ďalšia vec pravidlá servera platia len na serveri, nie na instagrame apod.
Záver: Bany sa preháňajú a v podstate sa banuje už všetko čo sa kohokoľvek z AT trošku dotkne.
IGN: MILENAJETETA
Scarecrow krásne vybáča od témy a vháňa myšlienky na nejakú hlúposť :-D
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: ImB0T
Dobre, píšme k veci. Bolo by fajn, aby sa ešte pár členov AT vyjadrilo, zatiaľ čo som odsledoval tu všetci nechápu tento ban, až na saffa. Opäť klasicky sa to nevyrieši nijak? Ako, už keď to nechápu ani členovia AT, to už je čo povedať.. @saffers
//Samozrejme, ponaťahujme to ešte na pár dní, kým ban skončí a nič sa s tým nebude robiť. Neviem, ale pripadá mi to že toto je cieľ väčšiny banov, ktoré sú dané neprávom. Ja hráča nepoznám, ide mi o to, aby sa takéto primitívne bany nedávali a aby hráč dostal adekvátne ospravedlnenie za bezdôvodny ban.
IGN: TrippyBia
Ty bany jsou opravdu některé přehnané a že jsem jich viděla dost. Ban za házení sněhových koulí do builderky? No pardon? Opravdu čekám, kdy někdo dostane ban za to že se na ni někdo v kostičkách špatně podívá
lmao mit tak nudny zivot-
ProbablyBia said:Ty bany jsou opravdu některé přehnané a že jsem jich viděla dost. Ban za házení sněhových koulí do builderky? No pardon? Opravdu čekám, kdy někdo dostane ban za to že se na ni někdo v kostičkách špatně podívá
To som videl aj ja, niekoľko banov za hádzanie snehových gúl. Tie bany od tejto hráčky sú totálne primitívne. Prečo s tým nikto nič nerobí? Prečo táto hráčka má ešte stále práva? Kedy budú vyvodené následky? Dočkáme sa my hráči???
IGN: TrippyBia
Legenda02 said:ProbablyBia said:Ty bany jsou opravdu některé přehnané a že jsem jich viděla dost. Ban za házení sněhových koulí do builderky? No pardon? Opravdu čekám, kdy někdo dostane ban za to že se na ni někdo v kostičkách špatně podívá
To som videl aj ja, niekoľko banov za hádzanie snehových gúl. Tie bany od tejto hráčky sú totálne primitívne. Prečo s tým nikto nič nerobí? Prečo táto hráčka má ešte stále práva? Kedy budú vyvodené následky? Dočkáme sa my hráči???
Tady jde hlavně o to, že si stačí dát vanish když už ho tedy má nebo prostě odejít. Na co dávat sakra ban za házení koulí? Proč tam tedy jsou? A kde je v pravidlech zakázané je po členech AT házet :DD
lmao mit tak nudny zivot-
Zas bia, niekoľkokrát bolo spomenuté, že v pravidlách nemôže byť všetko. Ale jasne, bany za hadzanie gúl dá len primitív, teda človek jednoduchý (ak by niekto nevedel, čo to znamená). Nevadí, riešme tu teraz tento problém, kedže toto nie je v poriadku. Bolo by fajn, ak by sa tu ešte pár členov napísalo objektívny názor, nie zaujatý. Myslím si, že už je tu ajtak dostatok komentárov, ktoré by za normálnych okolností Saffersa prehovorili, že to je totálna kravina. Poznám ho, nie raz mi povedal, že vždy berie názor niekoľkých ľudí a z toho si urobí názor on. No tu to vyzerá tak, že hráčka ho nejakým spôsobom ovplivnuje, kedže takýto primitívny ban by normálny človek neschválil.