IGN: INL
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
O tomto poste viem, vyjadrím sa sem dnes/zajtra, čakám na odpoveď od ľudí, ktorých som oslovil ohľadom teba, chvíľku vyčkaj, ďakujem.
Milenoš
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: panic_exe
Ahoj,
na discord si mi pisal, aby som ti pomohol odinstalovat vsetko, co zasahuje do hry a mohlo by ti to urobit ban. Co si urobil? Vykaslal si sa na to a podla par veci co sa ku mne dostali, si to nainstaloval znova.
https://support.discord.com/attachments/token/g8ze7Tcj8XHVmhoBjUayDICBE - Dokaz zpred par mesiacov, ze si cheaty pouzival.
https://support.discord.com/attachments/token/0xRMEplaS2XBQHRsl2GUnrjF8 - Dokaz o tom, ze som ti to pomohol vymazat.
https://support.discord.com/attachments/token/y3aYHQ43fimNRAFhej4WLUl3t - Dokaz zo vcerajska (pravdaze sa to ako dokaz neda brat, kedze sa jedna o iny server, ale holt je tam lepsi anticheat)
Keby sa niekto pohrabal vo forum postoch, uvidel by jeho ziadost o unban v ktorej bolo aj pritvrdzujuce video, ze v minulosti cheaty pouzival. Udrzovanie stalych 14CPS je nemozne ani keby si klikal akymkolvek sposobom. V poriadku, mozete si povedat ,,ale ved udrzovat to moze kazdy". Nad 12 cps, nie. Je to krasny dokaz o tom, ze nemas nastaveny randomizer na autoclickery, alebo ten autoclicker mas zle nastaveny.
Pekny den.
//EDIT: Memory Hacking Tool - Clumsy, Netlimiter (zvysuje ping, tym padom aj nutene vacsiu vyhodu v reach (delayed hity ap.)).
INL said:Taky chci říct, že dneska jsem si to testoval sám a z několika pokusů vyšli 3 různé výsledky, můžu poslat screeny..
Čiže to asi nebude úplně dobře fungovat.
Paladin je najrozsirenejsi SS tool, ktory existuje a bezpochybne je najlepsi. Ma cez 3mil. registracii, 4500 stringov apodob. Sam si si to testovat nemohol, lebo sa to plati a pochybujem, ze by si vysolil 10€ len na test.
Popytal som sa ,,Syna" a mexicana aka je pravdepodobnost toho, ze sa jedna o false-positive - odpoved bola nulova. Vies preco? Pretoze taketo tools funguju na bazy, ze prehladaju 'javaw.exe' 'csrss.exe' 'smartscreen.exe' 'explorer.exe' 'smss.exe' na zaklade udanych hodnot. Pravdepodobne string-database.txt kde su vypisane vsetky keywordy, ktore obsahuju cheaty a to prehlada kompletne vsetko za teba. False-positive vznika len pri 'smartscreen.exe' a to preto, lebo vela suborov je neoverenych z neovereneho zdroja a casto to aj antivirus flaguje avsak tychto false-positives je malo. Na to, aby to bol neopravneny flag by si musel otvarat pomocou smartscreen.exe a to pri autoclickoch nerobis, lebo nezasahuju priamo do administracii a speedclicker ma licenciu. Pri clumsy, netlimiter (Memory hack tool) tiez nevyuzivas smartscreen. Tie udane hodnoty sa nikdy pomylit nemozu, lebo ludia co vedia nieco o C++ by mali vediet ako to funguje. Zoberiem si do ust autoclicker - su tam offsety (pokial sa jedna o .exe) ktore sa updatuju a na zaklade toho sa to vie injectnut do instance minecraftu napr. lunar. Lunar ma AAL, takze v podstate tie offsety musia byt na AAL (anticheat client-side), ktore sa zapisuju do memory, pretoze pochybujem ze existuje mouse autoclicker. Kazdy CLICK co urobis pomocou autoclicku vytvara STRING, ktory sa do tyhto hodnot zapisuje a vela ludi stravi 24h len nad tym, aby len nasli jeden jedinny string. Pri javaw procesoch je to este jednoduhsie, pretoze vacsina codes nie su obfuscated a pokial su, vytvara to este viac stringov, ktore su dohladatelne v source code.
Out of instance - spustene pri starte PC (tzn. ze si vypol minecraft a zapol ho znova a cheaty si mal)
In instance - v instance, ktoru mas priamo spustenu.
Pekny den.
Ahoj,
Zamietam na základe nájdenia autoclickeru, ktorý bol nájdený počas SS. Pridávam jednoduchý dôkaz https://prnt.sc/t6fvwj.
V prípade, ak chceš aj video s 14 až 18/19cps kľudne napíš, taktiež môžem sem zaslať aj konverzáciu na discorde ako dôkazový predmet.
Milenoš