Scam v kasinu • Minicraft.cz

MILENAJETETA
Sponzor++

1034 postů
1199 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let

Ahoj,

Prezeral som si logy daného kasína, taktiež aj chatu, no kasíno je dôležitejšie. Je síce pekné, že matejtapusik vravel, že vlny boli nevýherné vtedy, no hráča nemôžno brať ako dôkaz. Z toho dôvodu som si prebehol tie logy droppera a musím povedať, že nie vždy som tam objavil vždy výherné šance. Napríklad 2.6. som tam objavil, že výherné vlny, (modrá, oranžová a tá slabá šedá boli odobraté a nahradené väčšinou nevýherných vln, i keď 1 oranžovú vlnu tam Honza79 pridal, aby sa zrejme nepovedalo, že tam šanca nie je.)

Z tohto hľadiska môžem povedať, že kasínom bolo začiatkom júna manipulované tak, aby boli výherné šance znížené na minimum.

Taktiež zhruba od 6.6. sú v kasíne opäť výherné šance vyššie a podľa logu to vyzerá, že hráči majú stále rovnakú šancu na výhru, nie ako v skorších časoch, keď boli tie výherné vlny odobraté, prípadne nahradené nevýhernými, prípadne vlnami typu "máš ďaľší pokus" - "nevyhral si". Posledné dni je kasíno férové a do kasína sú stále pridávané stále všetky vlny bez rozdielu farby, no ako vravím, začiatkom júna bola pravda žiaľ niekde inde.

Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Honza79
Sponzor++

35 postů
1 reputace

IGN: Honza79
Od Honza79 » přes 5 let

Ano,tvrdil jsem že jsou to 2M ve hře,ale pořád to jsou nějaké peníze které mi patříš.A ano,chci to mít rychle za sebou,protože nechci aby mi tu nějaký oslík špinil jméno mého casina.Kdyby si se zeptal ostatních hráču tak ti dotvrdí že skoro všichni mě obrali.I člen admin teamu jménem Derbyss_ nebo něco takového.Takže tohle je má pravděpodobně poslední odpověď,samozřejmě pokud nějaký člen a-teamu bude chtít ještě něco řešit tak samozřejmě budu odpovídat,ale už bych to chtěl mít prostě za sebou a chtěl bych své 2M,které mi právem záleží :) 

MILENAJETETA
Sponzor++

1034 postů
1199 reputace

Ahoj,

Keďže to celé kasíno bolo zmanipulované, tak cestu by som videl asi v navrátení nejakej priemernej čiastky zo sumy, ktorá prebehla na tom kasíne medzi vami. 2M ti určite neprináležia, keďže si kasínom manipuloval vo svoj prospech, taktiež nevidím dôvod vracať komplet všetko, cestu ale vidím v nejakom tom zlatom priemeri.

Taktiež, na čo otváraš kasíno, keď ťa na ňom všetci oberajú? Dôvodom následne nie je ani to, aby si ty zámerne tie ceny výherné ceny/itemy z dňa na deň pomenil na to, čo ti najviac pasuje.

Záver, je možné vyriešiť tento spor bez akýchkoľvek trestov? Len čisto vyrovnať hodnotu celkovej sumy, ktorá prebehla medzi vami na tom kasíne.

Milenoš 

Honza79
Sponzor++

35 postů
1 reputace

IGN: Honza79
Od Honza79 » přes 5 let

Dobrý den,dobře tohle řešení zní fajn.Takže bych se spokojil s 1M,protože je to polovina :) Nevím co jiného bych k tomu dodal. Popřípadě bych byl rád i kdyby se hráč fericita vyjádřil a zodpověděl mi jestli mu přijde částka 1M jako dobré řešení.

MILENAJETETA
Sponzor++

1034 postů
1199 reputace

Ahoj, Ale ty si ma nepochopil. Polovicu z celej sumy, to jest. 15M od teba jemu. Zo sumy 36M, či koľko to presne bolo ako písal fericita, tak 15M je polovica. Milenoš

MILENAJETETA
Sponzor++

1034 postů
1199 reputace

Ahoj,

Na základe logov, že bolo s kasínom manipulované pre znehodnotenie výhier, pričom hráčov si upozorňoval v chate, že je tvoje kasíno výherné, ti dnes odoberiem 15M a dám ich hráčovi fericita.

Obhajoba typu, že teba okradli, dokonca aj člen AT ako píšeš vo vyššie uvedenom poste, tak nie je veľmi akceptovateľná. Keď robíš kasíno a chceš, aby si na ňom zarábal, tak ho také sprav a nie, že proste odoberieš výherné bloky a tým znemožníš výhru hráčom, tým pádom sa tu jedná o čosi komplikovanejšie okradnutie hráča.

Tento topic týmto rozhodnutím zamknem dnes večer, kľudne nech sa vyjadrí ešte ten, kto má niečo k téme.

Milenoš

E: Podľa nových info už suma bola navrátena hráčovi fericita, čiže topic lockujem.

Milenoš