IGN: TH3L0M1S
Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Uveď sem všetky podrobnosti, čo si posielal aj mne.
Ďakujem.
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: Sir_Stepan
Zdravím,
Věc se zatím řeší, důležitý je názor admina, který ti udělil předchozí ban.
Napiš mi prosím na sir_stephan@minicraft.cz, ať se o tom můžeme pobavit. Co se týče toho, že jsem nechtěl do hovoru na DC, jedná se o mé osobní důvody, které nechci rozebírat. Aby jsi si zakoupil UnBan jsem také nepsal, napsal jsem pouze ať si podáš žádost o UB, přestaň tu tedy prosím zveřejňovat falešné informace.
Přeji pěkný den
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l
IGN: _Endi08_
Zdravím
No, ako by som to mal zhrnúť. Začnem asi tým, že ban, ktorý som udelil JsemFarmar je oprávnený (nižšie doložím aj video). Každý si môže spraviť svoj názor. Za mňa nieje o čom.
Čo sa týka tvojho banu, tak na tvojej IP cheatoval, cheaty dokázateľne sú a je to len tvoja chyba, že si si daného hráča pustil na PC. Samozrejme či všetko, čo píšeš je pravda sa nikdy nedozvieme. Ban by som o niečo skrátil, ale iba so súhlasom Stephana. Skrátil iba, preto, aby si sa poučil ohľadom buď cheatingu alebo tvojich kamarátov. Určite je potrebné spomenúť aj to, že ten istý čas, keď som dával ban JsemFarmar si bol online, aj ty.
Ďakujem s pozdravom Endi.
Email: _endi08_@minicraft.cz
IGN: Sir_Stepan
Zdravím,
Já jsem stále toho názoru, že jsi účet JsemFarmar používal pro získávání výhod ve hře pro svůj druhý nick (MultiAcc). Ve videu je krásně vidět, jak hráč farmaří a ty jsi v danou dobu také on-line.
Žádost zamítám a IP ban ti zkrátím o 3 měsíce, budeš ho mít tedy stejně dlouho jako hráč JsemFarmar.
Přeji pěkný den a zamykám vlákno
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l