Unban za obcházení banu • Minicraft.cz

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 5 let
  1. Tvůj nick na serveru - goodplayer365
  2. Důvod banu - Obcházení banu
  3. Čas a datum banu - dnes 21:00 +/-
  4. Nick admina který ti udělil ban - Sir_Sthepan
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP) - Dočasný
  6. Uveď proč chceš unban - nebyl udělen právem, podrobnosti ví uživatel discordu MILENAJETETA. Ten ví vše
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný - Ban byl udělen za obcházení banu. Ban ale dostala osoba která hrála na mém pc s hackami a ne já. Když jsem se pokoušel toto vysvětlit člověku, co mi poté udělil ban, řekl že to řešit nebude a odmítl mě. Pak mi byl udělen ban. 
  8. Důkazní materiál (Nepovinné) - Nemám
    Dostal jsem ban, za obcházení banu hráče JsemFarmar. Tento hráč je můj kamarád který používal při farmaření hacky z nějakého mod menu zvané IMPACT (našel jsem to v %appdata% roaming .minecraft). Že používal hacky mi neřekl, proto jsem dnes napsal adminovi příkazem /helpop zda by mohl dostat unban. Ten mě ale obvinil z toho, že tento ban obcházím a když jsem mu napsal že to tak není a že mu vše vysvětlím. Odmítl a před banme mi oznámil ať si zakoupím unban.

Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let

Ahoj,

Uveď sem všetky podrobnosti, čo si posielal aj mne.

Ďakujem.

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 5 let

Zdravím,

Věc se zatím řeší, důležitý je názor admina, který ti udělil předchozí ban. 

Napiš mi prosím na sir_stephan@minicraft.cz, ať se o tom můžeme pobavit. Co se týče toho, že jsem nechtěl do hovoru na DC, jedná se o mé osobní důvody, které nechci rozebírat. Aby jsi si zakoupil UnBan jsem také nepsal, napsal jsem pouze ať si podáš žádost o UB, přestaň tu tedy prosím zveřejňovat falešné informace.

Přeji pěkný den

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

_Endi08_
Sponzor

16 postů
15 reputace

IGN: _Endi08_
Od _Endi08_ » přes 5 let

Zdravím

No, ako by som to mal zhrnúť. Začnem asi tým, že ban, ktorý som udelil JsemFarmar je oprávnený (nižšie doložím aj video). Každý si môže spraviť svoj názor. Za mňa nieje o čom.

Čo sa týka tvojho banu, tak na tvojej IP cheatoval, cheaty dokázateľne sú a je to len tvoja chyba, že si si daného hráča pustil na PC. Samozrejme či všetko, čo píšeš je pravda sa nikdy nedozvieme. Ban by som o niečo skrátil, ale iba so súhlasom Stephana. Skrátil iba, preto, aby si sa poučil ohľadom buď cheatingu alebo tvojich kamarátov. Určite je potrebné spomenúť aj to, že ten istý čas, keď som dával ban JsemFarmar si bol online, aj ty.

Ďakujem s pozdravom Endi.

Email: _endi08_@minicraft.cz

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 5 let

Zdravím,

Já jsem stále toho názoru, že jsi účet JsemFarmar používal pro získávání výhod ve hře pro svůj druhý nick (MultiAcc). Ve videu je krásně vidět, jak hráč farmaří a ty jsi v danou dobu také on-line.

Žádost zamítám a IP ban ti zkrátím o 3 měsíce, budeš ho mít tedy stejně dlouho jako hráč JsemFarmar.

Přeji pěkný den a zamykám vlákno

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l