Profil člena AT • Minicraft.cz

Moravak
Sponzor

23 postů
24 reputace

IGN: NobodyCaresYou
Od Moravak » přes 4 let

Zdravím, 

Myslím, že tady se někdo nepoučil nebo to někdo nevyřešil dostatečně, aby to daná hráčka pochopila. Myslím, že na profilu by mělo být uvedeno reálné bydliště a neměl by být takový problém tu planetu Eris, či co to je, odstranit. Samozřejmě může někdo argumentovat, že už tam hráčka má napsanou Českou Republiku. Dle mého by to ale mohlo být pro spoustu hráčů matoucí a mohli by si Eris vyložit jako nějakou obec v ČR. Ještě dodám, že podle pravidel má každý člen AT povinnost uvést na svém profilu reálné bydliště. A na závěr zdůrazním, že nějaká obec nebo část města zvaná Eris v ČR opravdu neexistuje.

S pozdravem Moravak :)

Důkazy :

https://ctrlv.cz/wvgN

Pokud chcete, můžete si zadat do např. google map Eris a uvidíte :D

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 4 let

Eris je firma, třeba bydlí tam kde sídlí. Príjde mi to jako blbost

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let

Nemam sice bejby v laske, ale toto co tu predvadzate je uz trapne. Kazdy tyzden 2-3 staznosti od tych istych osob a hladanie kazdej malickosti ako domienku k vyhazov Bejby. Ste vsetci mudri jak radio Jerevan o tom, ako sa clen AT ma spravat, pri tom sa spravate ako opice v hre a divite sa, ze vas bejby tresta a robite z toho aferu. Mali by ste sa nad sebou zamysliet pretoze uz to hranici s tym, co je normalne.

Amelii_
Sponzor++

196 postů
118 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 4 let

Zdarec :D

To že tam mám ''Eris'' ničemu nevadí,  no to že to vadí tobě, neznamená, že to změním.

Hlavní je, že tam mám ''Česká republika''

A pokuď já vím, nevztahuje se i na tohle to upozornění?

Už by jste s tím mohli konečně přestat, už mi je otravný tohle dokola řešit.

Hledáš chyby ve všech ostatních, no někdy by ses mohl zaměřit i na sebe.  Na každého by sis furt jenom stěžoval, a ne každýmu to bude vždy hrozně vtipný. Tak prosím, už toho konečně nech.

Šulínek.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Tiež mi to príde ako kravina, myslím si že stačí mať v pohode štát. Tu súhlasím s Panicom, ktorý to celkom fajn napísal. Hlúposť

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 4 let

Zdravím, zbytečná stížnost již vyřešené věci.

Zamykám.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz