IGN: ImB0T
Zdravím,
niekoľkokrát som bol upozornený na porušenie pravidla "1.6 Na službách provozovaných k hernímu serveru je povoleno používat pouze stejné nebo podobné nicky, jako ve hře. Je také zakázáno vydávat se za někoho jiného. "
Preto by som sa chcel spýtať, či toto pravidlo môžeme porušovať tak, ako to robí vedenie serveru.
Po rozhovore so Szyhom mi bolo povedané, že člen AT, ktorý toto pravidlo momentálne porušil to porušovať môže.
Ako ho szyho upozornil, napísal že rieši blbosti. Môžem si teda zmeniť meno aj ja?
Screen: https://prnt.sc/sto4qr
Ďakujem za odpoveď.
Legi:)
IGN: GejmronCZ
Souhlasím, neměl by se tady dělat takovej bordel. Nevím koho přesně máš na screenu, protože nevidím vpravo nick v závorce.
Už to bylo u Nighta na MC a to jak s upravami nicku, tak s prefixem. Všude jiný prefix, někde Admin, někde DEV, někde S++.
Buď všichni nebo nikdo u těchto obecných pravidel.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: Desting_
Hoj,
souhlasím, že toto pravidlo může být kontroverzní, především ohledně jeho funkce. Podle mě se jedná především o to, že pokud hráč porušuje pravidla na službě poskytovné serverem, měla by být známá jeho "identita" i na serveru, při rozhodování o potrestání hráče. U AT je tedy toto pravidlo poměrně k ničemu, samozřejmě by bylo ideální, kdyby AT šel příkladem, ale praktická stránka toho, že by se to mělo vztahovat na AT mi zřejmá není. Jinak si ale myslím, že toto pravidlo není zrovna nejlépe naspané, protože podobnost nicku je poměrně subjektivní záležitostí a tedy toto pravidlo by nemělo být výrazněji vymáháno.
S Pozdravem
Desting_
v případě potřeby mě kontaktuj
Desting_ said:Hoj,
souhlasím, že toto pravidlo může být kontroverzní, především ohledně jeho funkce. Podle mě se jedná především o to, že pokud hráč porušuje pravidla na službě poskytovné serverem, měla by být známá jeho "identita" i na serveru, při rozhodování o potrestání hráče. U AT je tedy toto pravidlo poměrně k ničemu, samozřejmě by bylo ideální, kdyby AT šel příkladem, ale praktická stránka toho, že by se to mělo vztahovat na AT mi zřejmá není. Jinak si ale myslím, že toto pravidlo není zrovna nejlépe naspané, protože podobnost nicku je poměrně subjektivní záležitostí a tedy toto pravidlo by nemělo být výrazněji vymáháno.
S Pozdravem
Desting_
Jasne, pravidlo by som pozmenil už len z dôvodu, že je TS3 verejný, teda na hráčov, ktorí minicraft nehrajú a využívajú tento TS server by sa pravidlo vzťahovať nemalo. No dôvod na to, aby ho niekto, kto ma ísť príkladom porušoval nevidím. Viem, že si robia čo chcú, akurát na to chcem poukázať a prediskutovať to aj na tomto verejnom fóru a prípadne na fórach o minecraft serveroch.
Legi
@Legenda02 Dle mého to není o tom, že si dělají co chtějí, ale to, že zrovna takovéto pravidlo je v jejich případě naprosto o ničem, zde se nedá argumentovat tí, že je to povinnost všech hráčů, tak to musí dělat i AT, to by jsme zrovna tak mohli obvinit AT z toho, že má pravomoce, které běžný hráč nemá a námitka, že jejich pravomoce vyplívají z jejich statusu, ale porušení tohoto pravidla ne, je také mylná, protože stejně tak z něj vyplívá i nepovinnost dodržovat toto pravidlo, jelikož to pravidlo má nějakou podstatu a pokud ta není naplňena, nevzniká ani nárok na jeho dodržení (Ve smyslu - Pokud se hráč nepřipojí na TS, nemůže mít jiný nick = nemůže porušit pravidla. Pokud hráč není zaregistrovaný na serveru a připojí se na TS - nemůže toto pravidlo porušit), je zde třeba nějaká skutková podstava čímž se ad hoc vylučuje skutková podstata i u AT, protože zde není třeba hráče identifikovat z tak závažných důvodů, jako je trestání za porušení pravidel
Desting_
Desting, vím jak to myslíš, ale tohle si napsal tak, že to zní jako by AT mohl porušovat pravidla jak se mu zlíbí a nic za to nedostat. To je pak plná imunita....a to rozhodně ne.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
Desting_ said:@Legenda02 Dle mého to není o tom, že si dělají co chtějí, ale to, že zrovna takovéto pravidlo je v jejich případě naprosto o ničem, zde se nedá argumentovat tí, že je to povinnost všech hráčů, tak to musí dělat i AT, to by jsme zrovna tak mohli obvinit AT z toho, že má pravomoce, které běžný hráč nemá a námitka, že jejich pravomoce vyplívají z jejich statusu, ale porušení tohoto pravidla ne, je také mylná, protože stejně tak z něj vyplívá i nepovinnost dodržovat toto pravidlo, jelikož to pravidlo má nějakou podstatu a pokud ta není naplňena, nevzniká ani nárok na jeho dodržení (Ve smyslu - Pokud se hráč nepřipojí na TS, nemůže mít jiný nick = nemůže porušit pravidla. Pokud hráč není zaregistrovaný na serveru a připojí se na TS - nemůže toto pravidlo porušit), je zde třeba nějaká skutková podstava čímž se ad hoc vylučuje skutková podstata i u AT, protože zde není třeba hráče identifikovat z tak závažných důvodů, jako je trestání za porušení pravidel
Desting_
Tento topic nevznikol za úmyslom poškodiť daného hráča nejakým spôsobom, ale prediskutovať to a prípadne pravidlo zmeniť. Ku tomu čo si napísal sa radšej vyjadrovať nebudem. Ak ti príde, že je to to isté ako "obviniť" člena AT že ma väčšie práva, čo je vlastne jeho práca tak je to teda dosť blbé:D.
@GejmronCZ Díky za připomenutí, zřejmě se to jeví trochu složitě, tak to shrňme do jednoho souvětí: "Je zde třeba nějaká skutková podstava čímž se ad hoc vylučuje skutková podstata i u AT, protože zde není třeba hráče identifikovat z tak závažných důvodů, jako je trestání za porušení pravidel", aby to bylo zcela jasné, tak mluvím pouze o pravidlu 1.6.
@Legenda02 Nechápu? Možná jsem to špatně vysvětlil, v tom případě se omlouvám. Chtěl jsem jen vyvrátit to, že není povinné, aby to AT dodržoval, protože zde chybí ta podstata, která u hráčů je, tedy, že u hráčů to slouží k jejich identifikaci A-teamem, kdežto tato identifikace je pro členy AT zbytná.
Desting_
@Desting_ Co je to "ad hoc" a tu větu absolutně nechápu, připadá mi to jako bys tam něco napsal 2x tak aby to nedávalo smysl :D
Vůbec nevim co tu píšeš. Můžeš to vysvětlit?
@GejmronCZ Ad hoc - latinsky, použil jsem to ve smyslu pro tento konkrétní případ, omlouvám se, že je to možná až příliš nečitelné, jen jsem chtěl, aby to bylo co nejpřesnější.
Ve zkratce - Pravidlo existuje za nějakým účelem, pokud ten účel neplní, je zbytné, to, že svůj účel neplní je podle mě proto, protože jeho účelem je identifikovat hráče při komunikaci s AT, u AT toto pravidlo nedává smysl, proto, že se zde všichni znají i s přezdívkami a to, že jsou z AT už značí samotný prefix.