Ondrys123 - unban • Minicraft.cz

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 5 let
saffers said:

Zdravím,

vycházel jsem zejména z těchto časů u uvedeného videa:

• 1:41 - kurzor na zabitého hráče vlevo dost rychle odskočil při jeho pohybu
  • 4:11 - zaznamenaný reach 5,7 bloků (z pohledu serveru) i když soušet pingů je 44 ms
  • 6:38 - naměřené průměrné CPS bylo 13 i ve chvíli, kdy pohybující se soupeř byl snad vždy přesně zasažený
  • 8:05, 9:53, 11:46 - zasažený hráč měl určitě hitbox mimo kurzor útočníka

Samozřejmě můžeš veškeré body zpochybnit a dokázat, že žádné cheaty nemáš, ale to by bylo vhodné i u předešlých 7 banů za cheaty na tomto nicku, kde byl pouze 1 odbanovaný (zbytek buď vypršel nebo sis zakoupil unban) v opačném případě by ti stále hrozil IP ban za opakovaný cheating.

Posledny krat sa vyjadrim a to k tym bodom:

1. 1:41 - Ste v spectator pozicii, kde to takto nefunguje. V spectator pozicii su hity skreslene a ako sam mozete vidiet, aim je celkom divny pri tom.

2. Spartan je najhorsi anticheat a toto tvrdenie mozem vyvratit intave checkom. Spartan b348 - - Very easy to bypass
- Many legit flags (tzn. velmi lahke to prelomit, casto-krat su tam zmienky o legithracov.) Cize v podstate to druhe mozem hned vylucit

3. - Cim mensie CPS, tym lepsi aim. Nevidim v tom nic divne, sam mam velmi dobry aim a naklikam vam od 6-20cps. (zalezi od clicku - normal, butterfly, jitter)

4. - Zase skreslene. Do lunaru si taktiez tzv. extended hitboxy nedate. Vsetky tvrdenia o extended hitboxov su irelevantne, pretoze sa jedna o divnu poziciu a nie priamo spectator alebo jeho natacanie.

K poslednej vete - Bol unbanovany viac-krat, staci sa pozriet na forum. 40% minicraftu tu ma ban za nic, pretoze minicraft AT si robi zamienky v tom, ako sa hrac chova a ked sa hrac chova zle, tak dostane ban za cheating alebo nieco, v com vynika bez moznosti UB ako sme mohli vidiet v mojej ziadosti o unban a taktiez pokial je hrac ,,rizikova" osoba unban nedostane a taktiez sa dokaz nerata svoj POV, replay mod, spectator POV - lebo vsetko sa da vraj zakryt. Deli sa to tu na oblubencov a neoblubencov a pokial ma iny nazor, holt, ok.

saffers
Majitel

5758 postů
7956 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím,

1. Mohlo se jednat o náhodu, stále se to ale běžně nestává.

2. Spartan s tím nemá nic společného a i kdyby ano, tak výpočet reachu je vždy stejný - liší se jen danou chvílí, kdy výpočet proběhne.

3. S rostoucím počtem CPS značně klesá přesnost, proto byl tento bod zmíněný.

4. Neřeším, jaké cheaty jsou již dostupné do zmíněných "anticheat launcherů". Nakočení kurzoru je takové, jaké klient serveru zašle. Může se lišit oproti skutečnosti závislostí na pingu (protivník hitne hráče, kterého vidí před sebou, i když v takové pozici byl o několik milisekund dříve).

Banlist je samozřejmě na profilu každého hráče veřejný - není tedy důvod, aby vznikali domněnky, kolikrát byl odbanovaný a za co konkrétně bany dostal (až na výjimky se jednalo o cheating a teamování nad limitem).

Již u jedné z předchozích žádostí o unban uvedl, že dříve cheatoval, což beru jako relevantnější informaci, než hypotézu, že nebyl oblíbený u všech 5 čleů AT a tedy jej všichni zabanovali za cheaty.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

2grms
Hráč

17 postů
11 reputace

IGN: deadgasm
Od 2grms » přes 5 let

Ahoj, jenom bych chtěl podotknout, že tvůj autoclicker je až moc okatej, to že si nastavíš míň cps tě moc nezachrání. xdd

Kdyby jsi klikal sám a neklikal za tebe program, máš uplně jinej aim, ale ty ten aim máš totálně "perfektní" a není tam známká žádnýho legit klíkání.

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

saffers said:

Zdravím,

1. Mohlo se jednat o náhodu, stále se to ale běžně nestává.

2. Spartan s tím nemá nic společného a i kdyby ano, tak výpočet reachu je vždy stejný - liší se jen danou chvílí, kdy výpočet proběhne.

3. S rostoucím počtem CPS značně klesá přesnost, proto byl tento bod zmíněný.

4. Neřeším, jaké cheaty jsou již dostupné do zmíněných "anticheat launcherů". Nakočení kurzoru je takové, jaké klient serveru zašle. Může se lišit oproti skutečnosti závislostí na pingu (protivník hitne hráče, kterého vidí před sebou, i když v takové pozici byl o několik milisekund dříve).

Banlist je samozřejmě na profilu každého hráče veřejný - není tedy důvod, aby vznikali domněnky, kolikrát byl odbanovaný a za co konkrétně bany dostal (až na výjimky se jednalo o cheating a teamování nad limitem).

Již u jedné z předchozích žádostí o unban uvedl, že dříve cheatoval, což beru jako relevantnější informaci, než hypotézu, že nebyl oblíbený u všech 5 čleů AT a tedy jej všichni zabanovali za cheaty.

1. Hlupost

2. Spartan s tym ma vela spolocneho, kedze je to vas anticheat, ktory ma najviac false-positives a aj AAC je v tomto lepsi. Minecraft si sam z hlavy nevykasle, kolko ma kto reachu, cize je to spartan. Spoliehat sa len na flagy anticheatu je hlupost, pokial nemate nejaky dokonaly, ktory checkuje ping, hity, flagy, falses, pocet hracov zaroven.

3. 13 CPS je naozaj malo. Z casti mate pravdu, z casti nie. Stimpy - 10CPS a ma najlepsi aim na svete. Swaump - 20CPS a porazil stimpyho aj napriek ,,klesajucemu aimu"

4. Hlupost, extended hitboxys sa z tej pozicii v akej ste boli porovnavat neda.

Porovnavat banlist je absolutne hlupe a nelogicke, ked vasi admini su z 98% funcreative a survival hraci, ktori ani nevedia polomer hitboxu a maximalny reach. Rovno banujte optifine, ten tiez pridava reach, kedze tam uz ide o matematicke vypocty, tak to tu nejdem vytahovat, ale fastmath a optifine vam pridavaju v podstate reach a dokonca aj speed a podla matematickych vypoctov kazdy 37 hit pri zapnutom FastMathe je 2.99-3.000563 avsak maximalne je 3.000000. Moj nazor na to, kolko ma kto banov je tak ,,neaccurate" ako vas anticheat a v podstate u vas admini rozoznavaju len KA, Fly, AKB a to je vsetko. Viac nemam co dodat, len to, ze vsetko spomenute je hlupost.

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

sickbopeep said:

Ahoj, jenom bych chtěl podotknout, že tvůj autoclicker je až moc okatej, to že si nastavíš míň cps tě moc nezachrání. xdd

Kdyby jsi klikal sám a neklikal za tebe program, máš uplně jinej aim, ale ty ten aim máš totálně "perfektní" a není tam známká žádnýho legit klíkání.

A zas su tu ludia, ktori su mudri a pri tom o tom nevedia nic. Mam perfektny aim tiez a ked som neklikal ako besny na mmc aj ked utekal, tak som mal 95% accuracy, tak neviem co skusas. Logicky nebudes mat shaky aim ked klikas 13CPS, kazdy klika inak a to plati aj pre teba, pre mna, pre saffersa, pre stimpyho aj pre ondrysa. Osobne si mi pisal na discorde kazdy druhy den s tym, ze je tam cheater a mam ho ist prehladat aj v pripade, ze bol cisty a nie velmi silny. 

2grms
Hráč

17 postů
11 reputace

IGN: deadgasm
Od 2grms » přes 5 let
imbeingtoasted said:
sickbopeep said:

A zas su tu ludia, ktori su mudri a pri tom o tom nevedia nic. Mam perfektny aim tiez a ked som neklikal ako besny na mmc aj ked utekal, tak som mal 95% accuracy, tak neviem co skusas. Logicky nebudes mat shaky aim ked klikas 13CPS, kazdy klika inak a to plati aj pre teba, pre mna, pre saffersa, pre stimpyho aj pre ondrysa. Osobne si mi pisal na discorde kazdy druhy den s tym, ze je tam cheater a mam ho ist prehladat aj v pripade, ze bol cisty a nie velmi silny. 

S tím, že o tom nic nevím bych pomlčel. :D Sám používáš vape client a sám jsi to i addmitnul. (Bohužel jsem si neudělal screen)

Nesrovnávej Stimpyho a ondryse. :D To je uplně stejný jako by jsi srovnával jablko a hrušku. Psal jsem ti párkrát, že mám podezření na hráče a ne každý druhý den, tak co tu teď zkoušíš ty? xdd Prohledával jsi tak 1-2 lidi co jsem ti já psal.

Na mmc jsi banned a 95% accucary aim jsi zjistil jak?

A žádný, že logicky nebudeš mít shaky aim, když klikáš 13 cps. Zeptej se kohokoliv a ne tvých oveček, že shaky aim, když jitteruješ začínáš mít při +- 12 cps.

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

IGN: Desting_
Od Desting_ » přes 5 let

Hoj, mám pár věcí ohledně tohoto:

1. Domnívám se, že banlist je kritériem, které by se mělo vzít v potaz, jelikož pokud už hráč někdy překročil jakousi pomyslnou hranici, připojení se na server s úpravami hry, které mohou negativně ovlivnit požitek ze hry ostatních a jsou navíc výslovně zakázány, pak se dá očekávat, že pro hráče nebude znovupřekročení této hranice takovým problémem. Samozřejmě to neznamená, že po jednom záznamu za cheating u něj bude platit nějaká presumpce viny, to v žádném případě, ale přesto může banlist posloužit například při rozhodování o délce banu, protože pokud se u hráče toto chování stane opakovaně, zvyšuje se šance, že bude znovu cheatovat, či působit nemorálně proti dalším hráčům. (Myšleno nadávky, griefing apod.), protože používáním cheatů na úkor druhých vlastně říkám, že je mi úplně jedno, jakou újmu svým chováním způsobím ostatním.

2. Pokud máš nápad na anticheat, který je v lepší napiš Návrhy, nápady, připomínky.

3. Nemyslím si, že máš pravdu v tom, že 98% AT jsou survival a funcreative hráči, kteří o cheatech nic nevědí, já například v tomto nejsem zdatný a to otevřeně přiznávám, ale přesně kvůli tomu vždy natáčím video a faktem je, že většina nahlášení se týká cheatů, kde je vliv nějakého zkreslení obrazu ve spectatoru naprosto zanedbatelný. To video tedy použiji, když si nejsem jist, můžu ho poslat někomu z AT, případně pokud bude mít někdo z AT pochybnosti, může se na něj kdykoliv podívat.

4. Přestaňte už sem psát své poznatky o nefunkčním anticheatu, neschazujte AT a pište sem pouze POKUD MÁTE NĚJAKÝ DŮKAZ.

v případě potřeby mě kontaktuj

Napiš mi email

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 5 let

Já už do tohohle vlákna psát nebudu, nemá to smysl. Podle mě často panic_exe ani neví o čem mluví a jsou to jen nysmysly. Ban bych Ondrysovi nechal jelikož i ve videu co sem dal to vypadá že používá autoclicker (13/14cps).

Pokud je něco co mi panic_exe chce říct, nepiš to sem na forum, ale mě ve hře nebo do soukromích zpráv. 

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

Desting_ said:

Hoj, mám pár věcí ohledně tohoto:

1. Domnívám se, že banlist je kritériem, které by se mělo vzít v potaz, jelikož pokud už hráč někdy překročil jakousi pomyslnou hranici, připojení se na server s úpravami hry, které mohou negativně ovlivnit požitek ze hry ostatních a jsou navíc výslovně zakázány, pak se dá očekávat, že pro hráče nebude znovupřekročení této hranice takovým problémem. Samozřejmě to neznamená, že po jednom záznamu za cheating u něj bude platit nějaká presumpce viny, to v žádném případě, ale přesto může banlist posloužit například při rozhodování o délce banu, protože pokud se u hráče toto chování stane opakovaně, zvyšuje se šance, že bude znovu cheatovat, či působit nemorálně proti dalším hráčům. (Myšleno nadávky, griefing apod.), protože používáním cheatů na úkor druhých vlastně říkám, že je mi úplně jedno, jakou újmu svým chováním způsobím ostatním.

2. Pokud máš nápad na anticheat, který je v lepší napiš Návrhy, nápady, připomínky.

3. Nemyslím si, že máš pravdu v tom, že 98% AT jsou survival a funcreative hráči, kteří o cheatech nic nevědí, já například v tomto nejsem zdatný a to otevřeně přiznávám, ale přesně kvůli tomu vždy natáčím video a faktem je, že většina nahlášení se týká cheatů, kde je vliv nějakého zkreslení obrazu ve spectatoru naprosto zanedbatelný. To video tedy použiji, když si nejsem jist, můžu ho poslat někomu z AT, případně pokud bude mít někdo z AT pochybnosti, může se na něj kdykoliv podívat.

4. Přestaňte už sem psát své poznatky o nefunkčním anticheatu, neschazujte AT a pište sem pouze POKUD MÁTE NĚJAKÝ DŮKAZ.

Si tu moderator - je jasne, ze sa budes zastavat tvojej ,,krajiny" avsak to ako to tu funguje je verejne zname uz len pri prvom pohlade na sekcii Ziadosti o UB. S tym 98% FC a Survival hraci, povedz mi moderatora, helpera, admina, ktory aktivne hraje practice/hcf/kitmaps na inych serveroch alebo bol admin na nejakom takomto serveri a mozeme sa bavit dalej o tom, ci su tu 98% FC a Survival.

2. Intave, AGC, AAC dokonca aj watchdog. AGC si nezozeneite, lebo je drahy. Intave sa musi vediet nastavit, inak je nepouzitelny. AAC je najhorsi anticheat hned za spartanom, ale stale lepsi.

4. Anticheat nie je funkcny, keby nemam ban, tak ti to tu krasne potvrdim. AT nema znalosti o cheatoch potuchu a banuju na zaklade sympatickosti. Adictivess - cheatuje a stale tu hraje, preco? Je na neho 13 tisic videi a stale si tu beha/ked ma ban, behal tu 4 mesiace. RandomTypek - cheatoval, nema ban. S_uprem3 - cheatuje, nema ban. LilFilmek - Cheatoval, nema ban. KinXador - Cheatoval, nema ban. Vakyhoses - cheatoval, nema ban kasiasis - cheatuje aktivne, ma asi 8 trestov a stale dostal UB a toto by som mohol omielat donekonecna.

K sickbopeep - Nevidim dovod nevlastnit cheaty, pokial to vyuzivas k inemu ucelu ako cheating. Premielas tu piate cez deviate, pisal si, ze mas misplace a dokonca si lunar banned - nevidim dovod tvojho statementu ako obhajobu, ze cheatujem. Mozem byt banned kde chcem, na MMC nevidis dovody banov a preto su tvoje slova uplne zbytocne.

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let
ITBM said:

Já už do tohohle vlákna psát nebudu, nemá to smysl. Podle mě často panic_exe ani neví o čem mluví a jsou to jen nysmysly. Ban bych Ondrysovi nechal jelikož i ve videu co sem dal to vypadá že používá autoclicker (13/14cps).

Pokud je něco co mi panic_exe chce říct, nepiš to sem na forum, ale mě ve hře nebo do soukromích zpráv. 

Také se si nikdo nežádal aby ses vyjadřoval do žádosti o unban, pokud si příjdeš jako takový chytrák že jediný víš co mluvíš, a v životě jsi nevyslovil slovo co by nebyl nesmysl (btw 14cps dosáhnu i já, a to jsem horší než morče.) tak už to řeš někde jinde. Ostatní hráči se tu prosím moc nevyjadřujte, aby jste nedostali zbytečný ban na webu.