IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: panic_exe
Ocividne asi neviete, ako lunar funguje. Na lunar 1.8 sa daju injectnut len blatant cheaty. Nejaky 3.1 reach sa neda a je to kvoli AAL. Je pekne, ako ste tu vsetci mudri, ze sa tam da vsetko injectnut a je to ,,lahke". Ok, ukazte mi client, ktory ma reach a bypassuje aj s reachom lunar client. Injectnete si don maximalne autoclicker, kedze reach je ovela komplikovanejsi. Overujte si informacie.
@MILENAJETETA - A na co ine by boli tvorene? Su tvorene na to, aby sa na nich necheatovalo. A nie, necheatuje sa tam lahko. Podla videa? Vobec nic tam nie je a pokial chcete mat lepsi dopad na cheaterov, dajte si agresivnejsie settings spartanu, pretoze banujete naslepo a ani neviete ako.
IGN: GejmronCZ
Nevím, či to je důkaz, spíše svědectví, ale já před časem bojoval s Ondrysem a dal jsem mu report několikrát. Byl zaplnej úplně tak, že by to poznal i slepej. Critikals, reach, AK a možná KAčko nastavné takovým způsobem, že se to nedalo přehlédnout. No, nikdo mu ban nedal, protože nikdo na report nepřišel. Teď si to vyžral i zaminule.
Do těch vašich klientů se hrabat nebudu, ale je hezké jak se hned ozve zbytek crew. AC by se mohl dát přísnější, ale to by na to pak dopláceli legit hráči jako kdysi. To byl každou chvíli kick za KA, pak AK, jindy zase za AS. Ne dík.
Gejmron.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
GejmronCZ said:Nevím, či to je důkaz, spíše svědectví, ale já před časem bojoval s Ondrysem a dal jsem mu report několikrát. Byl zaplnej úplně tak, že by to poznal i slepej. Critikals, reach, AK a možná KAčko nastavné takovým způsobem, že se to nedalo přehlédnout. No, nikdo mu ban nedal, protože nikdo na report nepřišel. Teď si to vyžral i zaminule.
Do těch vašich klientů se hrabat nebudu, ale je hezké jak se hned ozve zbytek crew. AC by se mohl dát přísnější, ale to by na to pak dopláceli legit hráči jako kdysi. To byl každou chvíli kick za KA, pak AK, jindy zase za AS. Ne dík.
Gejmron.
Neviem ci tebe neklepkaju valcekom po hlave casto, ale pises tu nezmysly. Precitaj si spravu hore a nepis tu hovadiny. Na lunar client si ziadne AK KA ani nic z tvojho gejmronovskeho slovnicku nedas.
IGN: Qwuark
Jedním z placených ghost-clintů je icetea, věřím že budou i neplacené, ale tohle pro ukázku stačí. Je tam i reach, za který mu hráčí prý nadávali, možná to nejsem já, kdo by si měl ověřovat informace. Lunar je možná vytvořený aby se na něm necheatovalo, ale určitě to není nemožné.
Podíval jsem se ještě na to video co sem dal Ondrys a ne jednou to vypadá jako autoclicker.
A gejmron by si mohl alespoň trochu přečíst co je tu napsané, pišeš zbytečnosti, ničemu to nepomáhá.
edit: Souhlasím s tím, co píše desting_, jen jsem tu nechtěl nechávat to co píše panic_exe, zdá se mi že se jen snaží zachránit kamaráda, mluvil jsem s pár lidma a všichni říkali že to jsou jen hlouposti. Pokud mi chceš říct něco so nevím, můžeš mi napsat ve hře nebo tady do soukromých zpráv.
IGN: GejmronCZ
Čtu si vždy všechno, ale vím toho v tomto ohledu víc než třeba ty ITBM, no a panic a jeho crew nic nepřiznaj. Nepíšu zbytečnosti, vše to je pravda, zatím nemohu říct nic víc, ale Ondrys tam má autoclicker ve videu, to je nad Slunce jasný.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
ITBM said:Jedním z placených ghost-clintů je icetea, věřím že budou i neplacené, ale tohle pro ukázku stačí. Je tam i reach, za který mu hráčí prý nadávali, možná to nejsem já, kdo by si měl ověřovat informace. Lunar je možná vytvořený aby se na něm necheatovalo, ale určitě to není nemožné.
Podíval jsem se ještě na to video co sem dal Ondrys a ne jednou to vypadá jako autoclicker.
A gejmron by si mohl alespoň trochu přečíst co je tu napsané, pišeš zbytečnosti, ničemu to nepomáhá.
Icetea nebypassuje s reachom, len s autoclickerom a aimassistom. Icetea je private-ghost client a pochybujem, ze k nemu ma pristup @Ondrys123. Je to nemozne a hlavne, ked mas zapnute AC ON. AAL checkuje vsetky injecty a aj ked sa ti to podari, dostanes ban v banwave. Cheatovat tam mozes, ale bez reachu. Ked chces cheatovat s reachom, musel by si platit nieco okolo 300€ a k tomu mat invite na ten ghost client a to sa ti nepodari, ked nemas kontakty s administratormi, cize v podstate sa to neda, lebo bezni hraci na minicrafte k tomu urcite pristup nemaju. Autoclicker zistis podla knockbacku a na minicrafte to nijak nezistis, lebo tu ma kazdy 0kb a hlavne pri criticaloch, cize autoclicker mozes hned vylucit.
Gejmron: Nevyjadruj sa k tomuto vlaknu, pokial nemas nic overene. Pises tu piate cez deviate a stracas sa v tom aj ty sam.
IGN: Desting_
Zdravím, jen vás upozorňuji, že se zde "trochu" odbočilo od tématu, pokud máte nějaký důkaz (ne svědectví), tak ho sem postněte, ale na uvažování, kde se dá jak cheatovat si založte jiné vlákno, zde by se měl řešit ban a psát by sem měli jen hráči, kteří mají důkaz a AT.
v případě potřeby mě kontaktuj
IGN: saffers
Zdravím,
vycházel jsem zejména z těchto časů u uvedeného videa:
Samozřejmě můžeš veškeré body zpochybnit a dokázat, že žádné cheaty nemáš, ale to by bylo vhodné i u předešlých 7 banů za cheaty na tomto nicku, kde byl pouze 1 odbanovaný (zbytek buď vypršel nebo sis zakoupil unban) v opačném případě by ti stále hrozil IP ban za opakovaný cheating.