IGN: Dogerr
Dobrý deň A-TEAM. Chcel by som vás o niečo poprosiť. Dostal som ban na serveri a právom. A už to nikdy neurobim ale. Chcel by som vas poprosiť o unban. Dostal som 5 mesiacov ban. K tomu som vás podporil aj VIPčkom ktoré som si zakúpil. Myslíte že je spravodlivé dať 5 mesiacov ban človeku kotrý vas aj finančne podporil ? Ano súhlasim s tým že za hacky ban ale 5 mesiacov ? Nieje to moc ? Tak by som bol rád ak by sa to nejak vyriešilo a dostal som menší trest. Ďakujem. Ban od : ZoubkovySkritek. (A to že som dostal ban za obchdázanie banu nemyslel som to tak že som ho išiel obchádzať a zase hackovať ale chcel som niečo poprosiť ale vidím že sa to takto nedá). A ban som dostal na mene _Doge__. A dostal som IP BAN.
Spacedog.
IGN: Sir_Stepan
Zdravím, podej si žádost o UNBAN podle osnovy... http://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=7813
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l
IGN: MILENAJETETA
Logicky, keď dostaneš ban, tak sa treba odvolať na fórume v žiadosti o unban. Ak ideš obchádzať ban, tak je úplne jedno z akého dôvodu to robíš, či sa chceš niečo spýtať, alebo ideš ďalej cheatovať.
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Trošku tu poruším teraz pravidlo o double poste za čo sa ospravedlňujem, no chcem, aby si to daný hráč všimol.
S poverením banujúceho admina, tzv. Zoubkovyskritek ti bol ban skrátený do 31.7. 1.8. Sa hneď ráno môžeš napojiť.
Dôležitá poznámka pre teba : Ak nabudúce dostaneš ban, tak sa obráť rovno na fórum a neobchádzaj ban, následne ti už nebude musieť byť skrátený a budeš čakať plnú dĺžku.
Milenoš
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz