IGN: Elytraz
Tvůj nick na serveru. - Elytraz
Důvod banu. - Urážky člena AT
Čas a datum banu. - 30.05. , 16:47
Nick admina který ti udělil ban. - xSadBejbyy
Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP).- dočasný
Uveď proč chceš unban. - byl neoprávněný
Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný? - Ban,který jsem dostala včera 30.05. za urážky člena AT, je podle mě neoprávněný, jelikož jsem hráčku podle mě nijak neurazila. V chatu jsem komunikovala s hráčkou Toxicnothing_x a nenapsala nic, co by builderku xSadBejbyy mohlo naštvat a urazit. Pokud si tohle hráčka vzala jako urážku, za to nemůžu. Hráčku jsem nijak nezmínila ani s ní nekomunikovala. Napsal jsem větu ,,Ty máš ale větší logiku jak ona‘’ něco takového by tam mělo být. Slečna nemohla vědět na koho je to myšleno, možná si to nějak vyčetla a přebrala z chatu jinak. PS : Už mám unban, ale chci toto řešit jako stížnost na neoprávněný ban.
Důkazní materiál (Nepovinné).
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: Amelii_
Omlouvám se za pozdní odpověď.
Na screenu si mě zesměšňovala, a nebylo to poprvé.. co jsi to udělala
https://ctrlv.cz/T8Bd -> Tobě by se líbilo kdyby tě pořád někdo zesměšňoval? Nebo furt tě provokoval a snažil se o to, aby si na něj vyjela?
Unban bych zamítla, pokuď bys ho tedy měla.
To co jsi napsala mě urazilo, tudíž ti dát ban můžu. Dokonce to zní jako pomlouvání, jak by to asi pokračovalo, kdybychom tam s Cybou nebyli. Dokonce tě i Cyborg upozorňoval.
Šulínek.
xSadBejbyy said:Omlouvám se za pozdní odpověď.
Na screenu si mě zesměšňovala, a nebylo to poprvé.. co jsi to udělala
https://ctrlv.cz/T8Bd -> Tobě by se líbilo kdyby tě pořád někdo zesměšňoval? Nebo furt tě provokoval a snažil se o to, aby si na něj vyjela?
Unban bych zamítla, pokuď bys ho tedy měla.
Tohle je zesměšnění ? Nevím, nevím. Každá z nás to bere jinak, dobře.. Ale za toto ban na 2 dny ? To asi jako nevím :) Ani jsem s tebou nekomunikovala. @saffers
IGN: tophx_
Zdravím, příšte aspoň víš že nemáš psát takové věci do chatu protože nikdo neví na koho to býlo mířeno, radši to piš do /msg.
A tohle určitě zesměšnění je.
Ban ti už vypršel, ale příšte si dávej pozor protože ti může být udělen i vetší trest.
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
xSadBejbyy said:Screen říká něco jiného.
Bejby, řeknu ti, že nevím co tě tak moc urazilo, že mi dáš ban na 2 dny. Stačilo mute, když tě to tak moc urazilo.. Ani jsem s tebou nekomunikovala. Psala jsem si volně do chatu, což není zakázaný. Čekám, kdy bude mít zákaz na tebe mluvit celý minicraft.