žádsot o unban 50% nepraven dany ban • Minicraft.cz

jirkakvapil
Sponzor

1 postů
0 reputace

IGN: _LegitJirka_
Od jirkakvapil » přes 5 let

chtel bych zazadat o unban. dostal jsem ban na urazeni at kdyz jsem psal co jsem si myslel o 1 clenu z ateamu. nebyla tam nadavka/sproste slovo a neurazelo ji to. jen jsem ji napsal co si myslim ja a par lidi k tomu. MilenaJeTeta myslim takto se jmenuje helper/ka co jsem ji napsal odehravalo se to na oneblocku

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let

Ahoj,

Unban ti určite nedám. S jedným hráčom ste predtým písali v chate vulgárne slová, dostali ste mute. Následne ten ďaľší hráč spravil, čo spravil, tak dostal ban - následne IP ban. Ty si začal písať o tom, že za čo bol ten mute, že nebol opodstatnený, následne si začal splietať, že si nerobím svoju prácu a že neviem za čo mám dávať muty a bany. Poviem ti, že netreba za všetko dávať bany, no žiaľ, zrejme si myslíš opak. Taktiež v hre som ti niekoľko krát napísal opak tvojich myšlienok, no stále si si šiel svoje. Na konci si ma len dorazil, že ma rektíš (neviem ako presne to teraz teenageri píšu) a taktiež aj nejaká urážka na moju osobu ohľadom kida. Ako som písal vyššie, unban ti rozhodne nedám, ak budeš obchádzať ban, tak dostaneš 2x taký dlhý ban.

Vekom zistíš, že život nie je o majnkrafte alebo o tzv. tvojom "rektení".

Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 5 let

Bez reakce.

Poslat zprávu na webu.