Urobte s ním niečo • Minicraft.cz

Metialgamer
VIP

3 postů
0 reputace

IGN: vetrieskos04
Od Metialgamer » přes 4 let

Chcel by som podať sťažnosť na Sir_Sthephanza neopravnený ban a za nevedomosť pravidiel. 

-----------------------------------------------

Dôkaz je v časti žiadosť o unban 

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 4 let

Zdravím, porušil jsi pravidlo 3.2.2

Než-li mě tedy začneš nadávat, že neznám pravidla, projdi si je prosím sám... dále nechápu, proč tolik naděláš kvůly banu na 12 hodin... zítra ráno už se budeš moci zase připojit... Ban jsi dostal právem... Využil jsi příležitosti a zabil jsi daného hráče 

Důkaz: https://ctrlv.cz/NzNc

+Kompletně jsem si prošel chat... je z něho dosti jasné, že se jedná o TpaKill

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

Metialgamer
VIP

3 postů
0 reputace

IGN: vetrieskos04
Od Metialgamer » přes 4 let

V pravidle 3.2.2 sa píše  Je přísně zakázán tzv. tpakill - zaslání žádosti o teleport a poté zabití hráče za účelem získání jeho itemů nebo vytvoření warpu, který má hráče zabít  ale ja som sa portol na warp. Takže šach mat

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 4 let

Asi tě zklamu... Ale hráčka požádala o tvorbu warpu, Ty jsi z chatu zistil, že nemá na ostrově zakázané PVP, než si ho stihla na ostrově zakázat teleportoval jsi se kní a zabil jsi ji... Vlákno zamykám, protože vede akorát k hádkám... 12 hodin není nic hrozného...

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
Metialgamer said:

V pravidle 3.2.2 sa píše  Je přísně zakázán tzv. tpakill - zaslání žádosti o teleport a poté zabití hráče za účelem získání jeho itemů nebo vytvoření warpu, který má hráče zabít  ale ja som sa portol na warp. Takže šach mat

Ako bolo už niekoľko krát spomínané, v pravidlách nemôže byť všetko. Ak by si zapojil čo len trošku rozum, pochopil by si, že to pravidlo je myslené viac všeobecne. Tvoj úmysel bol jasný a je jedno, či si hráča nalákal pomocou príkazu /tpa, alebo warpu.