Opětovný AFK na OB ? • Minicraft.cz

tofonek
Sponzor

94 postů
2 reputace

IGN: tofonek
Od tofonek » přes 5 let

Zdravím, dnes pro změnu pravděpodobně afkuje přes večer hráč ImNotSqvage. Nejsem si na 100% jistý že afkuje, jelikož mě předtím kopl Minecraft a připojil jsem se až v polovině chatu. Každopádně zde jsou důkazy.

https://ctrlv.cz/BBTZ

https://ctrlv.cz/JFId

Chci také podotknout, že by nebylo od věci nastavit na serveru nějaký AntiAFK systém.

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 5 let
Ahoj, pokud se nepletu, to pravidlo o AFK je napsáno tak, že můžeš afkovat jak dlouho chceš, ale ne za účelem následného prodání itemů získané z farmy do serverového shopu, takže když někdo afkuje třeba i den vkuse, tak neporušuje pravidlo, pokud ty itemy neprodá. Podle mě je blbost dávat trest hned když někdo jde afkovat, udělej si důkaz o tom že afkoval, o tom že nějakým způsobem zvýšil svoje money a potom to reportni jako porušování pravidel. Zkráceně, můžeš afkovat jak dlouho chceš, pokud to následně neprodáš.

email > ailexxxcz@seznam.cz

Hesko
Hráč

76 postů
19 reputace

IGN: Hesko
Od Hesko » přes 5 let

@tofonek AntiAFK systém by byl úplně k ničemu protože i většina členů AT afkuje víc než 20 minut, anevidím důvod proč by nemohli afkovat jak už tady psal @AileXXX že to je to samé jak kdyby afkovali přes den. Další věc kdyby se měli dávat tresty za afk tak polovina hráču je zabanovaných za mně vše.

Krásný den přeje Hesko

OP_Sabo
Hráč

53 postů
0 reputace

IGN: _Pisk0t_
Od OP_Sabo » přes 5 let
tofonek said:

Zdravím, dnes pro změnu pravděpodobně afkuje přes večer hráč ImNotSqvage. Nejsem si na 100% jistý že afkuje, jelikož mě předtím kopl Minecraft a připojil jsem se až v polovině chatu. Každopádně zde jsou důkazy.

https://ctrlv.cz/BBTZ

https://ctrlv.cz/JFId

Chci také podotknout, že by nebylo od věci nastavit na serveru nějaký AntiAFK systém.

Horší návrh jsem neviděl. Ptákovina.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let
AntiAFK systém by mal byť na serveri, no druhá vec je, že nefunguje ako má. Asi odporučím saffovi jeden platený plugin na AntiAFK, ktorý sám z vlastnej skúsenosti viem, že funguje. Prípadne pri dlhšom afkingu, by vás to mohlo portnúť napríklad na spawn.

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 5 let
AntiAFK je blbost, třeba dám příklad, hraješ single a postavíš si creeper farmu na gunpowder(na rakety)a jdeš afkovat aby jsi jich měl dost. Chceš to na mini na survivalu třeba, kopne tě AntiAFK. Jak jsem psal, nejlepší je, prostě si udělat důkaz, že někdo to pravidlo porušil a potom ho nahlásil. Další možnost pozměnit pravidla o AFK.

Hesko
Hráč

76 postů
19 reputace

IGN: Hesko
Od Hesko » přes 5 let

@AileXXX není to blbost ale  je to zbytečné protože hráči to stejně můžou lehle obejít první zbůsob je vodní obvod a druhý je pomocí vozíku na kolejích takže asi tak.

Krásný den přeje Hesko

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let
Ailexxx práve kvôli tomu, tu máme to pravidlo, aby si hráči poctivo zarábali svoje suroviny cez farmy a nie, že postaví farmu, prd bude robiť, večer príde, predá a šup, má money. Zrejme tomu pravidlu nechápeš, no práve toto je ten hlavný dôvod.

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 5 let
Jak jsem psal, afkovat je povoleno, ale ne za účelem následného prodeje do serverového shopu, když ty itemy potřebuješ na vycrafteni něčeho nebo postavení, není to zakázané.

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Podle mého by se nemělo nic předělávat ani přidávat. Pravidlo 3.2.8 to vystihuje dokonale a jestli to dělají, tak se to dá samozřejmě lehce zjistit.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."