IGN: Ananas21087608
Dobrý den, mám jeden problém. V residenci na survivalu se mi nechtějí spawnovat mobové. Jak ve farmě, tak i na neosvětlené ploše. Zkoušel jsem vše, třeba /res set monsters t i nastavování celého /res set tak, aby to podpořilo správné fungování mobů. Prostě se tam nic nespawne. Pomůžete mi prosím? Předem děkuji.
IGN: GejmronCZ
Pokud nemáš nějak extra nastavenou resku se subzónami, tak ji zkus vytvořit znovu a znovu nastavit, může být buglá. Věřím, že s reskami umíš, jak píšeš, tak si s tím poradíš :)
Gejmron.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: Ananas21087608
Dobrý den, myslím to tak, že mobové jako zombie, creeper, skeleton, a takoví mobové. Mám tam totiž postavenou creeper farmu, která nefunguje. Okolo ní je ze stonu platforma, osvětlená. Když jsem ji stavěl, tajk než jsem ji osvětlil, tak se tam také nic nespawnovalo. Poté tento problém také přišel řešit jeden z eventerů. Když přišel, tak vše fungovalo, ale jakmlie odešel, tak se zase nic nespawnulo. Nevím proč.
IGN: saffers
IGN: Obchodnik003
Pôvodne bola vraj farma myslená na prirodzený spawning (bez spawnerov). Tu ale treba podotknúť že kdekoľvek na survivale sa mobovia spawnujú v oveľa menšom množstve ako napr. na SkyBlock (nechcem klamať ale cca tak 100 krát častejśie na SB) takže aj z veľkých mobtrapiek získaš možno 2-3 mobov za minútu, taktiež tvoja mobtrapka je dosť nízko, a podla toho kde máš "afk spot" sa nemusia spawnovat vôbec (nakoľko minimálna vzdialenosť v akej sa môže spawnúť mob je 24 blockov), tiež sú tu ostatné spawnovacie požiadavky, ako počet monstier na chunk (ak pod farmou sú neosvetlené jaskyne dosť ti to uberá na efektívnosti), vo farme máš trapdoory na vrchu blocku a koberce, ktoré tiež ničia spawnovacie miesta.
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003