Unban • Minicraft.cz

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 5 let

1. goodplyer365

2. Cheaty

3. Dostal 23.5.2020. Konec 2 měsíce, 29 dní

4. Javorickyparek

5. Dočasný (nevím jestli na IP)

6. Chtěl bych unban, protože hacky jsem nepoužíval já.

7. Ban mi nebyl udělen právem, protože můj kamarád (ve hře JsemFarmar) měl nějakej Impact a hackoval tam na farmě. My (náš tým) jsme to nevěděli ale on mi vždy posílal peníze za job. Pak jsme se připojili do eventu na parkour. Já jsem tam šel, ale on protože měl plný inventář věcí z farmy, tak se tam nemohl připojit. Pak mi hra spadla a zapla se znova. Já ale jen viděl obraz a najednou jsem viděl jak bylo no monitoru napsané AirJump a Parkour. Vygooglil jsem si to a teď vím, že měl hacky. Pak se připojil zpět a dostal ban (respektive já). Naštval jsem se a napsal jsem mu, jestli neví, co se to stalo a on se mi přiznal že hacknul můj PC a nějak ho ovládl.

8. Důkazní materiál může být jedině smska, kterou mi potom poslal jako omluvu. Když ji budete chtít, řekněte.

Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

IGN: tenDawidoff_
Od TheBecky_ » přes 5 let

Zdravím, díky za žádost,

ban jsi tedy dostal přesněji za fly na Eventě, na kterém je vypnuta možnost fly.

Zde přikládám video, kde je to vidět >> https://youtu.be/Aknf68h46-8?t=349

Pokud se nebudeš pokoušet o nějaké obcházení banu, tak ti můžu pár dní strhnout. 

Přeji příjemný zbytek dne, Javorickyparek

TheBecky > tenDawidoff

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

Od TH3L0M1S » přes 5 let

Takže mi nevěříte, no dobře pošlu vám tu konverzaci. 

Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

IGN: tenDawidoff_
Od TheBecky_ » přes 5 let

Zdravím ještě jednou,

z AT jsem dostal info, že na tom účtu byl připojen vždy hráč se stejnou IP adresou + za svůj účet si musíš být zodpovědný ty.

Pokud se nějak znáte, tak se prosím nějak domluvte, aby se již podobných ,,humoresek" zdržel.

Javorickyparek

TheBecky > tenDawidoff

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

Od TH3L0M1S » přes 5 let

Tady to je

https://drive.google.com/file/d/1Zt6VCjloIvA6Y5_kQth8wBojW_2dIwn6/view?usp=sharing