IGN: INL
Zdravím,
Ahoj,
jak za názor servera ? jen říkám ře tu je nanic anticheat..
Ve hře jsou 3 lidi s nepovolenýma modama, kteří nedostanou ban/kick od anticheatu, ale pak tam jsem já a dostanu kick za Hitreach. Měli by jste s tím něco dělat.
(jen takový příkald: když jeden hráč couvá a kouká dopředu na jiného hráče, tak ten hráč co jde směrek k němu popředu a hituje, tak dostane kick za hitreach..)
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
Do /report píšu skoro pořád, ale dost často se nic nestane.. Ted ale nechci nějak pomlouvat server.
Jen mi přijde ban na měsíc jen za to že jdeme ne jiný server a hned zpět trochu moc.
Pro objasnění obchazení banu... na jiný nick jsem šel z jiného počítače... čiže nechápu proč jsem ho dostal.
No žiaľ, ak si napísal plnohodnotnú reklamu na iný server, tak sa to podľa banovacieho poriadku tak trestá. Nejedná sa o myšlienky, ktoré ste chceli docieliť následne.
Tak či tak, obchádzal si ban na rovnakej IP. A keďže si mal rovnakú IP, tak ani zmena počítača nepomohla.
No, jako plnohodnotnou reklamu bych to asi nebral.. Neřekl jsem napříkal něco jako "pojďte vsichni tam a tam" ani jsem to nějak nespamoval jen jsem napsal kam ma jít a pak jsme šli zase zpět. Toť bylo vše, a za toto mam dostat ban na měsíc. A pokud vím, tak to že mám stejnou IP adresu ješte nic neznamená. Stejnou IP může mít dalšich 5 lidi.
Děkuji
Nabudúce to napíš v msg. V msg sa to tak nehrotí, ak to druhému hráčovi nevadí.
A inak, ban som nedal ja, akurát som chcel poopraviť pár chybných údajov tu v topicu.Ostatok už prenechávam na autoroch banov.
IGN: Hesko
Ban je oprávněný zde máš důkaz že si napsal celou IP serveru a za to je minimální ban na 30 dní https://ctrlv.cz/lduq
Krásný den přeje Hesko