Unban-MaxPro147 • Minicraft.cz

MaxPro147
Sponzor

6 postů
0 reputace

IGN: BauMoc_
Od MaxPro147 » přes 5 let

• MaxPro147
  • Reklama
  • 10-5-2020 v 13:11
  • _villag3r_
  • dočasny
  • Chcem Unban aby som mohol hrať s priateľmi a rozširovať svoje mesto ktore je stavane zo 3 parcel.Chcem si zlepšovať skusenosť vo stavani domov na ostatnych parceliach ktore si to želaju. Dakujem
  • nezaslužim si ban lebo som mal dostať upozornenie a ak by som to zas robil tak musim dostaž ban ale ja som v tomto pripade napisal iba 1 krát. A ak sa mýlim tak prepáčte.

KJG_Fanpage
Sponzor

23 postů
3 reputace

IGN: KJG_Fanpage
Od KJG_Fanpage » přes 5 let

Podle mne co pises je loz. Kdyz delas reklamu ponekoliki tak ban mas opravneni. :) Ale necham rozhodnut @_villag3r_ :D 

(Jenom muj nazor <,3 )

IG: KJG_Fanpage

Nepouzivam Zdravim a Dekuji moc. :/ Tak si to domylete.

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 5 let
Vim že porušuji pravidlo, jen chci upozornit @KJG_Fanpage na pravidlo, že k unbanům se může vyjadřovat jen hráč co dostal ban, AT a někdo, kdo by přispěl nějakým důkazem.

email > ailexxxcz@seznam.cz

MaxPro147
Sponzor

6 postů
0 reputace

IGN: BauMoc_
Od MaxPro147 » přes 5 let
KJG_Fanpage said:

Podle mne co pises je loz. Kdyz delas reklamu ponekoliki tak ban mas opravneni. :) Ale necham rozhodnut @_villag3r_ :D 

(Jenom muj nazor <,3 ) - 

Ak by som to písal viacero krát tak nepoviem ale to že som napisal jednému hráčovi ip niakeho servera kde ani nechodí žiadny hráč tak potom mi aspoň mohli dať mute alebo kick ale nie ban na mesiac, takže ban som dostal neoprávnene. Napisal som v unban prispevku to že som to napísal iba raz ( tu reklamu ) takže @KJG Fanpage , skús čítať s porozumením :DD 

villag3r
Sponzor++

96 postů
142 reputace

IGN: _villag3r_
Od villag3r » přes 5 let
Ahoj MaxPro147, už vytvaras 3 príspevok o tom že ti mám dať unban, žiadal som ťa o nejaký PRIAMY dôkaz že si to napísal do plot chatu aby som ti aspoň nejak uľahčil trest, žiaľ tvoja odpoveď nebola pekná resp. vyjadril si sa vulgárne, čiže automaticky zamietam. S pozdravom villager.