Trvalý ban neoprávněně - prosím o unban • Minicraft.cz

Rebelious37
Sponzor

2 postů
0 reputace

IGN: Rebelious37
Od Rebelious37 » přes 5 let

Dobrý den, rád bych si zažádal o unban, protože dnes jsem se chtěl připojit na server a zahrát si jako vždy jenže ono na mě vyskočilo toto:"Byl jsi trvale zabanovany dnes v 18:25 adminem TomasC. Duvod: Spam bot. Pro vice informaci navstiv http://minicraft.cz/". Mohli by jste mi s tím prosím nějak pomoct? Mám tam koupeného Sponzora, který nebyl levný a docela mě štve, že jsem do toho dal tolik peněz - a to ještě předtím jsem si kupoval VIP, takže asi nějaké čtyři stovky a to není malo. Mohl jsem to dat do úplně něčeho jiného. Nevím zda někdo zjistil mé heslo nebo něco jiného, ale prosím si teda o unban. 

Děkuji

S pozdravem Rebelious37

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 5 let

Zdar,

zde zasílám důkaz:

18:20:27: Rebelious37@Parkour: me se vybil mobil lol
18:25:29: Rebelious37@Parkour: LiquidBounce Client | liquidbounce(.net) | CCBlueX on yt >Nu5FVmFw<
18:25:30: Rebelious37@Parkour: LiquidBounce Client | liquidbounce(.net) | CCBlueX on yt >uqO6r0y<
18:25:31: Rebelious37@Parkour: LiquidBounce Client | liquidbounce(.net) | CCBlueX on yt >a81m8<
18:25:32: Rebelious37@Parkour: LiquidBounce Client | liquidbounce(.net) | CCBlueX on yt >bPybF<
18:25:33: Rebelious37@Parkour: LiquidBounce Client | liquidbounce(.net) | CCBlueX on yt >Fy6Lmsxl<
18:25:34: Rebelious37@Parkour: LiquidBounce Client | liquidbounce(.net) | CCBlueX on yt >fWBnxfK<
18:25:34: Rebelious37@Parkour: LiquidBounce Client | liquidbounce(.net) | CCBlueX on yt >pczwf<
18:25:35: Rebelious37@Parkour: LiquidBounce Client | liquidbounce(.net) | CCBlueX on yt >X3WtR<
18:25:36: Rebelious37@Parkour: LiquidBounce Client | liquidbounce(.net) | CCBlueX on yt >3wqRlN<

unban ti zamítám.

Rebelious37
Sponzor

2 postů
0 reputace

IGN: Rebelious37
Od Rebelious37 » přes 5 let

Promiiňte, ale to vůbec nechápu. Celý den jsem byl pryč a vůbec nic takového jsem ani neviděl. Zajímá mě totiž jako jestli někdo ví mé heslo a jak už jsem říkal ty 4 stovky mě fakt štvou a další stovku nehodlám utratit za něco, co jsem ani neudělal.

S pozdravem Rebelious37

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let

Ahoj,

pokud jsi si 100% jistý že jsi to nebyl ty, a nelžeš nám (Což by se zjistilo) tak napiš saffovi na mail info@minicraft.cz s podezřením na krádež účtu. 

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let

Ahoj,

Hráč si zakúpil unban, čiže túto žiadosť považujem za vyriešenú. V prípade, ak sa fakt objavil náznak ukradnutia účtu ako píše CyborgManCZ, tak kontaktuj majiteľa na danom maili.

Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz