Mute za ,, nezmyselna hadka'' • Minicraft.cz

Ilayda
Sponzor

8 postů
1 reputace

IGN: luba_volny_uwu
Od Ilayda » přes 5 let

Zdravím,

dnes jsem hrála na funcreative a najednou Fireninja začal dávat moderátorce _BettuQua_ žádosti o marry. Ta mu to ale odmítla a začali mu tam lidi psát něco ať to neposílá nebo tak. A já mu tam napsala něco ve smyslu že nikoho jeho chování nezajímá, a že si přijde strašně cool když tohle dělá. A _BettuQua_ mi začala psát ať toho nechám. V tom mi Fireninja napsal drž hubu (podotýkám žádný mute, nic). Tak jsem se zeptala co dělám špatného a prý vyvolávám hádku. Na to jsem se zeptala jak vyvolávám hádku a odpověď mi došla formou mute. Přijde mi to celkem nefér, zastávám se moderátorky a ona mi dá mute. Přišlo mi to jako dětinské zachování, ale nechám to na vás, jak to vyřešíte. (Screeny mám).

Děkuji, IlaydaTheSaturn

testrgames
Admin

225 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » přes 5 let

Zdravím,

Možná by bylo dobré poslat ty screenshoty? 

S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_

Ilayda
Sponzor

8 postů
1 reputace

Od Ilayda » přes 5 let
testrgames said:

Zdravím,

Možná by bylo dobré poslat ty screenshoty? 

Klidně, jen nevím, jak se to sem dává :D nešlo by to na discord?

Emeqq
Hráč

70 postů
54 reputace

IGN: Emeqq
Od Emeqq » přes 5 let

Zdravím,

pokud teda vlastníš nějáké screenshoty tak je můžeš nahrát na stránku ctrlv.cz a poté sem poslat odkaz.

E04ma

:)))))))

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let
Ahoj, Screeny nemusíš zasielať, dokážeme si to nájsť v logoch. Pošli mi prosím čas a kto všetko bol dotoho zapletený a ja si to večer overím. Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Ilayda
Sponzor

8 postů
1 reputace

Od Ilayda » přes 5 let

děkuji moc :)

https://ctrlv.cz/N7uo

https://ctrlv.cz/6Y9a

https://ctrlv.cz/ZbaE

https://ctrlv.cz/E0v5

měly by být všechny :)

Ilayda
Sponzor

8 postů
1 reputace

Od Ilayda » přes 5 let
MILENAJETETA said: Ahoj,Screeny nemusíš zasielať, dokážeme si to nájsť v logoch. Pošli mi prosím čas a kto všetko bol dotoho zapletený a ja si to večer overím.Milenoš 
už jsem je poslala :D

Betushka
Hráč

7 postů
5 reputace

IGN: BetkinaHranolka
Od Betushka » přes 5 let

Zdravím Ilayda !

Ospravedlňujem sa ti ak ti to neprišlo fér, ale pravidlá sú pravidlá. Fireninja mi začal posielať žiadosť o marry a ja som mu písala do msg nech to nerobí. Už som mu chcela dať mute, lenže si sa do toho zapojila aj ty a tvoje argumenty mi neprišli vhodné, skôr vyzerali ako keby si chcela vyvolať hádku. Videla som, že si sa ma zastala a za to ti ďakujem. Ale svoje problémy si viem vyriešiť aj sama. 

S pozdravom _BettuQua_

Ilayda
Sponzor

8 postů
1 reputace

Od Ilayda » přes 5 let
_BettuQua_ said:

Zdravím Ilayda !

Ospravedlňujem sa ti ak ti to neprišlo fér, ale pravidlá sú pravidlá. Fireninja mi začal posielať žiadosť o marry a ja som mu písala do msg nech to nerobí. Už som mu chcela dať mute, lenže si sa do toho zapojila aj ty a tvoje argumenty mi neprišli vhodné, skôr vyzerali ako keby si chcela vyvolať hádku. Videla som, že si sa ma zastala a za to ti ďakujem. Ale svoje problémy si viem vyriešiť aj sama. 

S pozdravom _BettuQua_

Taky zdravím.

Pravidla jsou pravidla. Přesně tak, tak v tom případě vůbec nechápu, kde je ten problém, že Fireninja mute za to jak mě urážel a byl vulgární, nedostal? A co ti na mých argumentech přišlo tak špatné? I na screenech je vidět, že jsem jen nechtěla, aby si toho Fireninja tolik vůči mě dovoloval.  Přijde mi že se Fireninja neumí chovat, na to že mu je tolik, tak se chová jako malé dítě. 

Betushka
Hráč

7 postů
5 reputace

IGN: BetkinaHranolka
Od Betushka » přes 5 let
Ilayda said:
_BettuQua_ said:

Zdravím Ilayda !

S pozdravom _BettuQua_

Taky zdravím.

Pravidla jsou pravidla. Přesně tak, tak v tom případě vůbec nechápu, kde je ten problém, že Fireninja mute za to jak mě urážel a byl vulgární, nedostal? A co ti na mých argumentech přišlo tak špatné? I na screenech je vidět, že jsem jen nechtěla, aby si toho Fireninja tolik vůči mě dovoloval.  Přijde mi že se Fireninja neumí chovat, na to že mu je tolik, tak se chová jako malé dítě. 

Áno ja viem, že sa chová ako malé dieťa, ale s tým ja bohužiaľ nič neurobím. Ako si mohla prečítať Fireninjovi som dala mute, nuž nie taký, ktorý som plánovala. Ešte raz sa ti ospravedlňujem, no mne tvoje argumenty neprišli vhodné, ale nabudúce( čo dúfam, že nebude..) sa posnažím byť voči obom spravodlivá.