Žádost o unban • Minicraft.cz

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 5 let

1. SadEmo

2. Nacheatovane itemy (BEDROCK, BARRIER)

3. 5.5.2020 v 19:37

4. ProbablyNight

5. Dočasný ban na 20 dní

6. Chtěl bych unban, neboť toto je nedorozumnění. Tyto všechny itemy jsem měl v shulkerboxu v resce, kde nikdo jiný neměl povolko a byl to shulkerbox z doby kdy jsem byl v AT. Byly to zabavené itemy od hráčů. Na zabavené itemy se mne při odchodu nikdo neptal a ani jsem je nikomu nenabízel a neprodával. Maximálně jen ukázal. V shilkerboxu se nacházely tyto další itemy: 20 barriér, 7 zombie horse spawn egg, 4 bedrock, 2 endcrystal, 64 enchanted stick, 1 enchanted blazerod, 2 dragon egg, pár spawnerů, které překračovali limit 10 spawnerů na chunk. Byl to černý shulkerbox dokonce pojmenovaný něco jako: zabavené itemy. Itemů jsem nijak nezneužíval a neobchodoval s nimi.

7. I když jsem tyto předměty vlastnil myslím si, že je neoprávněný z důvodů nedorozumnění.

8. Důkaz má night a potvrzuji, že jsem tyto itemy vlastnil. Tedy až na bedrock, který když vezme hráč tak zmizne a udělá to zvuk zničeného krumpáče.

9. Itemy jsem si nijak necheatnul, ale pouze zabavil hráčům. Dokonce jsem díky tomu, že jsem zabavil itemy.. mi byly odstraněna práva a tenkrát jsem to řešil se saffem. To vysvětluje Bedrock End crystaly Dragon eggy a Barriéry, kterých měl hráč po resce habaďůru.

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let

Itemy jsi u sebe měl, věděl jsi o nich, a vědel jsi že je u sebe mít nesmíš. Proč jsi se jich nezbavil?

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

Od SadEmo » přes 5 let

Inu nikdo se na to neptal a moc jsem poslední dobou na survivalu nehrál ani v mé resce.. dnes jsem si na ně vzpomněl.

Kontakt

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 5 let

Zdravím, přesně obdobné vyjádření jsem čekal.

Předpokladám že důkazy vidět nechceš, nebo si o ně napiš.

Ty nemáš co dané itemy vlastnit ani jako člen AT, máš si udělat důkaz že je hráč měl a smazat je.

A když víš že máš podobné itemy tak je máš smazat a ne ukazovat dál.

Takto stejně by byl potrestán každý byvalý člen AT co by dané itemy měl. Více 0nik_22.

Nebudeme dělat žádne výjimky, navíc do karet ti nehraje nedavný ban. (Dobře víš za co)

3.2.1 Je zakázáno vlastnit jakékoli itemy nebo určité množství itemů, které nelze získat hraním. 

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

Od SadEmo » přes 5 let

Ano nedávny ban za to, že někdo vám vynášel a já dodržel slib.. inu dnes řešíme jiný ban. navíc na itemy jsem zapoměl a dnes jsem si na ně vzpomněl. No často tu byly výjimky a to že je pár lidí hold zaujato proti mě.. asi nic neudělám no :/ každopádně minulý ban byl z jiného důvodu :)

Kontakt

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

Od cybooo » přes 5 let
SadEmo said:

Ano nedávny ban za to, že někdo vám vynášel a já dodržel slib.. inu dnes řešíme jiný ban. navíc na itemy jsem zapoměl a dnes jsem si na ně vzpomněl. No často tu byly výjimky a to že je pár lidí hold zaujato proti mě.. asi nic neudělám no :/ každopádně minulý ban byl z jiného důvodu :)

"ani jsem je nikomu nenabízel a neprodával. Maximálně jen ukázal"

Na itemy jsi zapomenout nemohl pokud jsi je ukazoval hráčům - to značí že jsi o itemech věděl. 

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

Od tophx » přes 5 let

Ano, to teď neřešíme ja jen že ti to nehraje do karet.

A když píšeš že dnes si si na itemy vzpomněl, tak si je ukazoval namísto smazaní.

Poslat zprávu na webu.

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

Od SadEmo » přes 5 let

Ano dneska jsem je ukázaltomikkovi cyborgu.. dnes, když jsem si na ně vzpoměl. No chvíli na to přiletěl ban :)

Kontakt

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

Od tophx » přes 5 let

Když jsem ty itemy našel tak si byl offline takže žádne úsili o to itemy smazat nebo napsat někomu z AT že itemy máš. (Tehdy by si ban nedostal)

Poslat zprávu na webu.

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

Od cybooo » přes 5 let
SadEmo said:

Ano dneska jsem je ukázaltomikkovi cyborgu.. dnes, když jsem si na ně vzpoměl. No chvíli na to přiletěl ban :)

No když už  víš že máš u sebe zakázané itemy, tak s nima nemáš flexit před eventerem, ale ihned to nahlásit např do /helpop, kdybys to udělal tak ti ban nepříletí.