UnBan qAsahi • Minicraft.cz

qAsahi
Hráč

7 postů
0 reputace

IGN: qAsahi
Od qAsahi » přes 5 let
  1. qAsahi
  2. Obchazení banu crazy krin/r nepamatuju si ted uplne jeji nick
  3. Dnes v 00:20
  4. HighLifeMode
  5. Dočasný IP
  6. Protoze byl nepreven dan
  7. Protoze moje ip neni stejna s ip crazy crin,
  8. Proto zadam o unban 

qAsahi
Hráč

7 postů
0 reputace

Od qAsahi » přes 5 let

6. Protoze nejsem Crazy* omyl. autokorekce

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 5 let

Zdar,

IPčka rovnaká je a nie je to prvýkrát, čo obchádzaš ban, zamietam.

LUKI

Hey G

qAsahi
Hráč

7 postů
0 reputace

Od qAsahi » přes 5 let

Luki, tak to se stala urcite chyba, nevim jak mam dokazat ze opravdu nejsem crazy. Ale prosim opravdu nejsem crazy. Moc prosim o prekontroleni, nejsem Crazy, slibuju uplne nejvic, fakt nevim co mam delat. Jsem uplne zoufala. Muzu slibit ze nejsem Crazy. 

qAsahi
Hráč

7 postů
0 reputace

Od qAsahi » přes 5 let

Fakt me nastvalo ze si myslite ze jsem crazy, opravdu nejsem. A zabanovali jste me spatne. Nechci tu uplne spamovat , ale nevim co mam delat kdyz jste me opravdu zabanovali spatne. Jsem velice zoufala. A tohle je fakt nespravedlivy, ze jsem nic neporusila, avsak mam ban. A kdyby to byl ban na den, ale by jste mi dali nepravem ban na 6 mesicu. Opravdu chci na serveru normalne hrat, ale vy mi date jen tak IP ban a to na 6 mesicu opravdu nevim co s tim... A opravdu nevim co mam rict... MUSELA se stat nekde chyba, ale ja crazy fakt nejsem. Prosim o dukladnejsi zkontrolovani ip i z davnejsich zaznamu, protoze tohle je opravdu velky omyl.

Jsem rada ze jste mi aspon odepsali, ale ban ktery je nepravem me opravdu nastvalo. Napiste mi na Email ---------- A napiseme si o tom a dokazu ze jsem nevinna

drxgsobsession
Sponzor++

135 postů
69 reputace

IGN: drxgsobsession
Od drxgsobsession » přes 5 let

Zdravím,

vím že se k tomuto nemám vyjadřovat ale opravdu tento hráč/ka ban neobchází, sám vím jak píše a ban neobcházela v tuto dobu.

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 5 let

Zdravím, vymazal jsem E-mailovou adresu z důvodu ochrany hráče, pokud to chceš řešit přes mail napiš mu email do soukromých zpráv.