dostal jsem neprávem ban od ItsTuta_ • Minicraft.cz

kameni
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: dlouhatic
Od kameni » přes 5 let

Dne 1.5.2020 v 19:39 jsem dostal ban od ItsTuta_ za ''neuposlechnutí člena AT'' a přitom jsem byl jen cca 5 minut v alt tabu.- dlouhatic

ItzTuta_
Sponzor++

165 postů
139 reputace

IGN: ItzTuta_
Od ItzTuta_ » přes 5 let

Zdar,

psal jsi, že hledáš Buildery a Helpery na svůj server a kdo má zájem, ať ti píše do msg. Ona to není přímo reklama, takže tě Admin varoval a požádal, aby jsi to dále nepsal. Jenže hned potom, co se Admin odpojil, napsal jsi to zase. Já už k tomu nemám co dodat, pokud by @ZoubkovySkritek k tomu něco měl...

// E:Pro příště použij osnovu. 

kameni
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: dlouhatic
Od kameni » přes 5 let

Ale když jsem to řešil na ts tak mi bylo řečeno že když nepíšu ip do chatu a píšu jí pouze do /f msg tak je to vpohodě a já jsem žádnjou ip nespsal tak nevím důvod proč mám ban

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 5 let

Ahoj,

včera jsi sháněl na Build Creativu členy AT na svůj server - https://ctrlv.cz/1zpo (log je za posledních 30hodin + jsem zamazal tvoje soukromé zprávy). Vzhledem k tomu, že tohle tvoje obcházení pravidel bylo dle našeho uvážení nevhodné, napsal jsem ti, abys dále podobné zprávy nepsal a nesnažil se tak nalákat lidi z našeho serveru na tvůj. Hned po tom, co jsem se odpojil, jsi znovu napsal stejnou zprávu. A jelikož je neuposlechnutí člena AT bráno jako porušení pravidel, tak je ban oprávněný. Pokud se ti ban nelíbí a chceš si stěžovat na člena AT, tak napiš na tomasc@minicraft. Žádost zamítám a uzavírám.

Skřítek

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek