IGN: PrxcessHacker_
IGN: ZoubkovySkritek
Ahoj,
jestli mi předvedeš na TS3 perfektní němčinu, tak ti dám Unban. Ale tvojí Rakouskou VPN můžu podle pravidel zabanovat i když necheatuješ. To k tomu. Pokud chceš unban, napiš mi do soukromé zprávy tvojí skutečnou IP + nick. + Ti pošlu video z tvého pohledu, kde používáš makra. No, je to jenom na tobě. A cyborgu, ty se zdrž blbých komentářů a přestaŃ porušovat pravidla webu.
•discord | zoubek#0456
•e-mail | zs@minicraft.cz
•web | soukromá zpráva/profil
•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek
Ahoj,
já myslel například to, že sem namáš psát něco, co nesouvisí s diskusí. Jako příklad toho, co souvisí, ti uvedu např. video, sceeny apod. Tos neposlal.
•discord | zoubek#0456
IGN: PrxcessHacker_
ZoubkovySkritek said:Ahoj,
jestli mi předvedeš na TS3 perfektní němčinu, tak ti dám Unban. Ale tvojí Rakouskou VPN můžu podle pravidel zabanovat i když necheatuješ. To k tomu. Pokud chceš unban, napiš mi do soukromé zprávy tvojí skutečnou IP + nick. + Ti pošlu video z tvého pohledu, kde používáš makra. No, je to jenom na tobě. A cyborgu, ty se zdrž blbých komentářů a přestaŃ porušovat pravidla webu.
To myslíš vážně? Nevymýšlíš si ty pravidla náhodou? A jaký makra?:DD Tak ty jsi fakt frajer
PrxcessHacker_ said:ZoubkovySkritek said:Ahoj,
To myslíš vážně? Nevymýšlíš si ty pravidla náhodou? A jaký makra?:DD Tak ty jsi fakt frajer
Ahoj,
tady je to pravidlo:9.12 Pokud hráč využívá nějakou VPN síť, jeho IPv4 adresa je registrovaná mimo Česko a Slovensko nebo se připojuje přes jakýkoli proxy server, tak mu nemusí být zpřístupněno připojení i v případě, že se nedopustil žádného přestupku. Podmínky jsem ti napsal, takže se přestaň chovat jako opičák a kontaktuj mě buď na mailu anebo na forum. Téma zamykám a počítám s tím, že se sám ozveš.
•discord | zoubek#0456