Ban neprávem - ZoubkovySkritek • Minicraft.cz

PrxcessHacker_
Hráč

13 postů
7 reputace

IGN: PrxcessHacker_
Od PrxcessHacker_ » přes 5 let
  1. Tvůj nick na serveru. PrxcessHacker_
  2. Důvod banu. Cheating
  3. Čas a datum banu. 30.4. 13:45
  4. Nick admina který ti udělil ban. ZoubkovySkritek
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP). Dočasný
  6. Uveď proč chceš unban. NENÍ PRÁVEM OK?
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný? CO JÁÁÁÁ VÍÍÍÍÍÍÍÍM TŘEBA NEMÁM HACKY???????????????????????????????????
  8. Důkazní materiál (Nepovinné).
    https://www.youtube.com/watch?v=5WuUnrPfoW8      Fakt tohle tpc XD Nebuď v at jestli neumíš rozpoznat hacky

Odeslaný screenshot obrázek

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let

Nechcem zabanovat pulku minicraftu za cheating, a nechat tam jen cheatery? zatim to k tomu celkem speje.

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 5 let

Ahoj,

jestli mi předvedeš na TS3 perfektní němčinu, tak ti dám Unban. Ale tvojí Rakouskou VPN můžu podle pravidel zabanovat i když necheatuješ. To k tomu. Pokud chceš unban, napiš mi do soukromé zprávy tvojí skutečnou IP + nick. + Ti pošlu video z tvého pohledu, kde používáš makra. No, je to jenom na tobě. A cyborgu, ty se zdrž blbých komentářů a přestaŃ porušovat pravidla webu. 

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let

Ahoj zoubku,

pravidla neporušuji.

"K žádosti se může vyjádřit jen hráč, kterého se žádost týka a AT."

K příspěvkům se AT vyjádřit může.

Z mé strany konec.:)

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

Ahoj,

já myslel například to, že sem namáš psát něco, co nesouvisí s diskusí. Jako příklad toho, co souvisí, ti uvedu např. video, sceeny apod. Tos neposlal. 

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

PrxcessHacker_
Hráč

13 postů
7 reputace

IGN: PrxcessHacker_
Od PrxcessHacker_ » přes 5 let
ZoubkovySkritek said:

Ahoj,

jestli mi předvedeš na TS3 perfektní němčinu, tak ti dám Unban. Ale tvojí Rakouskou VPN můžu podle pravidel zabanovat i když necheatuješ. To k tomu. Pokud chceš unban, napiš mi do soukromé zprávy tvojí skutečnou IP + nick. + Ti pošlu video z tvého pohledu, kde používáš makra. No, je to jenom na tobě. A cyborgu, ty se zdrž blbých komentářů a přestaŃ porušovat pravidla webu. 

To myslíš vážně? Nevymýšlíš si ty pravidla náhodou? A jaký makra?:DD Tak ty jsi fakt frajer

Odeslaný screenshot obrázek

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

PrxcessHacker_ said:
ZoubkovySkritek said:

Ahoj,

To myslíš vážně? Nevymýšlíš si ty pravidla náhodou? A jaký makra?:DD Tak ty jsi fakt frajer

Ahoj,

tady je to pravidlo:9.12 Pokud hráč využívá nějakou VPN síť, jeho IPv4 adresa je registrovaná mimo Česko a Slovensko nebo se připojuje přes jakýkoli proxy server, tak mu nemusí být zpřístupněno připojení i v případě, že se nedopustil žádného přestupku. Podmínky jsem ti napsal, takže se přestaň chovat jako opičák a kontaktuj mě buď na mailu anebo na forum. Téma zamykám a počítám s tím, že se sám ozveš. 

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz