IGN: GejmronCZ
Zdravím všechny z AT a YT + hráče,VIP,SPONZORY
Za 1. na kit pvp je bug že když praštíte do hráče tak ho to vrátí jako kdyby si ho tamten přitahoval,takže si tady můžou lidi zapnout heky a už to jede.
A tím pádem je toto opatření proti speed heku úplně k h.........u! :)
Jo a vsuvka, může mi někdo vysvětlit proč je ten hekr Bloodlife HELPER????!!!!!!!!!!!
Děkuju a tomuhle IPBAN navždy. :)
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: TheNightN
Pokud máš podezření, že cheatuje, tak ho natoč a video nahraj na ' www.youtube.com '. A helper je proto, že byl Operátor z počátku serveru a svou práci vykonával jako zkušený člen AT. Z důvodu jeho neaktivity byl následovně z AdminTeamu vyhozen. Abych řekl, tak ho byla docela škoda.
Ohledně toho bugu - má to jen kit Boss, jelikož vlastní na meči enchant 'Knockback II'. No, může to účinkovat jako taková 'speciální abilita' :D. Pokud s tím budou dost velké problémy, tak ten kit mezitím nepoužívej a vyčkej, než se třeba zmenší Knockback enchant na meči.
A prosím tě, když je někdo lepší než ty, tak ho nepovažuj hned za cheatera. Já mám třeba dost dobré zkušenosti s PvP a zvyknul jsem si na aim myšky. Cheaty nepoužívám a je to znát, jelikož mě dosud anti-cheat nevykopnul! Tedy, pokud někdo používá AutoClicker, KA, Zneužívá makro apod, tak je samozřejmé, že ho to vykopne. Tedy, anticheat na KA funguje tak jak má. A blood skutečně necheatuje, vyhazuje ho to, protože kliká jako šílenec a zatím se divím, že ta jeho myška žije. Jeho klikací kombo přezdívám 'Tužkový rotačák/kulomet' :D (zjištěno na TeamSpeaku)
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: MyDarkDesires
Soráč, ale asi tak no :D
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
Když jsem na Minicraftu jsem 99% furt na Kit PVP jedině by mě musel někdo přemluvit abych šel jinou minihru nebo kdyby byl prázdnej server
..
Ale musím uznat že ty taky nejsi špatnej TheESC vídám tě tam hodně často a patříš mezi těch pár co si zapamatuju :D
..
Ani já nejsem uplný nováček. Sice nechodím na KitPvP stále jen pro boj, ale mám zkušenosti z jinných kitpvp serverů, jako MCT... Někdy to vypadá jako hack, protože se snažím aimovat co nejvíce to jde a hotkey, no ten mi moc nejde, ale dělám co můžu :D
IGN: GejmronCZ
Děkuju za odpovědi
Nicméně já tu hraju asi půl roku a 75% času na serveru je KitPVP.
Jak můžete vidět sem 1. TOP killer a PVP umim moc dobře :)
Ale abych tak řekl já taky drtim mojí herní myš slušně s 1 klikem ( 2 klik atd nemám) a lidi mi už párkrát psali že mám KA,auto soupku atd. ale pravda to neni jelikož mám BOSSE a skill nepotřebuju to. :D
Bloodlife sem neviděl v AT ale když se na něj nikdo nedívá tak si to tam do mě pustí plnou KA a někdy i auto soupku.
Jenže to by někdo u něj musel bejt a vidět to!
Natočím si ho moc rád ale teď když ste dali možnost hekrovi se stát HELPEREM tak už tam moc nechodí a budete to svádět na něco jinýho atd atd atd!
Kdybych byl já v AT tak bych si ho nejdřív pořádně prověřil a pak bych mu dal bez milosti IPBAN navždy, pokud si zakoupí UNBAN tak je jasné že ho nechám ať si znovu zahekuje a pak znovu a znovu a znovu.
Jen tak mezi námi, Bloodlife mě dokáže ,ale excelentně dost nasrat!
Jako těma hekama, já do něj napálim tak 30-40 ran s BOSSEM, ne on si ani nedoplní soupky a bojuje dál!
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."