Přidání další zábavy na Technic Survival: • Minicraft.cz

Axzar
Hráč

4 postů
6 reputace

IGN: Axzar
Od Axzar » přes 5 let

Přidat na Technic Survival tyto pluginy protože přidávají ještě další a větší zábavu:

SlimeXpansion a Advanced Weaponry (old SlimefunNukes)

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let
@saffers

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 5 let
Ahoj, když už jsme u slimefun addonů, mohly by se přidat slimefun komunitou ověřené všechny dostupné addony, které tam ještě nejsou. https://github.com/TheBusyBiscuit/Slimefun4/wiki/Addons

email > ailexxxcz@seznam.cz

saffers
Majitel

5693 postů
7898 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím,

nejnovější build doplňku SlimeXpansion bohužel není kompatibilní s verzí Slimefunu, kterou máme na serveru (je novější), takže jej nyní nemohu přidat. Pokud ale někdo bude mít konkrétní návr na přidání nějakého, tak to nebude problém.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 5 let
Já bych tam přidal všechny z toho seznamu co tam ještě není.

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Inu, tak na to ať se vyjádří opět saff. Já jen dodám, že teď je ve vývoji více věcí, které by mohli být v blízké době na serveru. A to se mi zdá lepší než upouštět od těchto věcí a začít nastavovat tunu nových pluginů, kde bude čas na jejich nastavení a opravu chyb mnohem delší.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 5 let
@GejmronCZ, to není tuna nových pluginů, jenom to stáhneš, hodíš na server a je to, ty addony už jsou naprogramované přímo na slimefun, který je na serveru. Pokud to je složitější, tak ať mě někdo opraví, ale já si myslím že to tak je.

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

@AileXXX Ono to totiž musíš všechno také otestovat a to také trvá několik hodin, hlavně, když to je více pluginů najednou.

Vše nelze vyřešit jen tím, že to tam hodíš a hotovo...docela škoda ne? :D

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 5 let
@GejmronCZ, taky asi nečteš celé příspěvky že? Psal jsem ,žě ty addony jsou otestovány slimefun komunitou. Ty už je testovat nemusíš, a i kdyby, tak to přidává tak maximálně pod 100 nových itemů, to není tak strašné.

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

Právě, že si myslím, že jsem 1 z mála, co to celé čte. Otestovat se to musí vždycky. @saffers