Vyhadzovanie soupiek na kitpvp • Minicraft.cz

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Dobře, připustme na moment, že by se toto zrealizovalo... Pokud nebudete mít soupky v ruce, tak jak potom doplníte soupky u NPC? Jistě, dalo by se to udělat, že stačí kliknout čímkoliv nebo jen rukou, ale to by bylo moc OP. Další možnost je při doplňování NPC otevřít a doplnit ručně, což je podle mě kravina a taky to tu bylo dříve zamítnuto.

POKUD BY SE TOTO ZREALIZOVALO - Po použití soupky by byla automaticky hned smazána (celkově spotřebována)

Výhody / Nevýhody tohodle celého nápadu:

+ Nebudou se lagovat soupky

+ Refil bude o miniaturní čas rychlejší

- Otevírání druhého invu při doplňování

- Zvykání na něco dalšího (přičemž si myslím, že tohle co tu je, funguje dost dobře)

- Pomalejší doplňování

- Předělávání systému jak by se platilo za doplňěné soupky

Kdybych na něco zapoměl, doplňte mne.

I přes tohle všechno zůstává můj názor stejný, nesouhlasím.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

catgirlsaresweet
Sponzor

17 postů
11 reputace

IGN: catgirlsaresweet
Od catgirlsaresweet » přes 5 let
Zdravím, vyhazování soupek má velký vliv na pvp, při refillu hotbaru na kitpvp musíme prázdné soupky stacknout a teprve až nahradit hotbar plnýma soupkama, zatím co kdyby se daly prázdné soupky dropnout, ulehčilo by to způsob refillu a zároveň celého pvp. Jediná nevýhoda je to, že se budou tím pádem dát i dropnout polévky, které jsou plné polévky, takže kdo bude chtít v souboji při léčení se prázdné soupky dropovat z invu, musí si dávat pozor, aby nedropl plnou soupku. Co tu Gejmron řekl, na server průběh jak laggy serveru tak laggy pc, to nemá žádný vliv. Souhlasím. Přeji pěkný den.

PrxcessHacker_
Hráč

13 postů
7 reputace

IGN: PrxcessHacker_
Od PrxcessHacker_ » přes 5 let
GejmronCZ said:

Dobře, připustme na moment, že by se toto zrealizovalo... Pokud nebudete mít soupky v ruce, tak jak potom doplníte soupky u NPC? Jistě, dalo by se to udělat, že stačí kliknout čímkoliv nebo jen rukou, ale to by bylo moc OP. Další možnost je při doplňování NPC otevřít a doplnit ručně, což je podle mě kravina a taky to tu bylo dříve zamítnuto.

POKUD BY SE TOTO ZREALIZOVALO - Po použití soupky by byla automaticky hned smazána (celkově spotřebována)

Výhody / Nevýhody tohodle celého nápadu:

+ Nebudou se lagovat soupky

+ Refil bude o miniaturní čas rychlejší

- Otevírání druhého invu při doplňování

- Zvykání na něco dalšího (přičemž si myslím, že tohle co tu je, funguje dost dobře)

- Pomalejší doplňování

- Předělávání systému jak by se platilo za doplňěné soupky

Kdybych na něco zapoměl, doplňte mne.

I přes tohle všechno zůstává můj názor stejný, nesouhlasím.

Takže neumíš dropovat soupky a proto by ti to vadilo 

Odeslaný screenshot obrázek

Woho
Hráč

9 postů
3 reputace

IGN: Woho
Od Woho » přes 5 let

Nepotrebujem aby sa vyjadrili pvperi, ktorý hrajú na minicrafte dlho. Mňa zaujímajú názory nových hráčov, ktorým vadí nevyhadzovanie soupiek.

Ty to proste nechceš pretože by ťa každý dával, a sám nevieš refillovať.

..

Woho
Hráč

9 postů
3 reputace

Od Woho » přes 5 let

A taktiež možno aj starší hráči by uvítali zmenu.

Je otravné, že aby ste refillnuli musíte každú jednu soupku po jednom dať do inv a dať dalšiu...

Woho
Hráč

9 postů
3 reputace

Od Woho » přes 5 let

Existuje plugin/príkaz ktorý urobí že sa plná soupka dať vyhodiť nebude.

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 5 let
Existuje programátor, který ti naprogramuje, že jakmile sníš soupku, tak ti zmizí z invu. Za mě tento návrh je kravina.

email > ailexxxcz@seznam.cz

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let

Soupky můžeš ihned po vyhození smazat, a dá se snadno udělat aby šly vyhodit jen prázdné soupky.

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

A když tohle zavedete, tak mi teda řekněte jak si je budeme doplňovat, když (jak je vidět) nečtete snad celé zprávy. To mě fakt zajímá.

BTW ignoruju zprávy, kde jsou narážky na mě. Nemíním se hádat, ale věř, že když mě už fakt naštveš, tak si to slízneš :)

Jo aaa...@Woho triplepost LUL

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

GREPLINKHOOK
Hráč

8 postů
8 reputace

IGN: GREPLINKHOOK
Od GREPLINKHOOK » přes 5 let
GejmronCZ said:

A když tohle zavedete, tak mi teda řekněte jak si je budeme doplňovat, když (jak je vidět) nečtete snad celé zprávy. To mě fakt zajímá.

BTW ignoruju zprávy, kde jsou narážky na mě. Nemíním se hádat, ale věř, že když mě už fakt naštveš, tak si to slízneš :)

Jo aaa...@Woho triplepost LUL

No, tak mozno tak ze tam namiesto "vesnicanov" budu cedulky na ktore ked kliknes tak sa ti otvori "virtualna" truhla ktora je plna soupiek.