IGN: GejmronCZ
Dobře, připustme na moment, že by se toto zrealizovalo... Pokud nebudete mít soupky v ruce, tak jak potom doplníte soupky u NPC? Jistě, dalo by se to udělat, že stačí kliknout čímkoliv nebo jen rukou, ale to by bylo moc OP. Další možnost je při doplňování NPC otevřít a doplnit ručně, což je podle mě kravina a taky to tu bylo dříve zamítnuto.
POKUD BY SE TOTO ZREALIZOVALO - Po použití soupky by byla automaticky hned smazána (celkově spotřebována)
Výhody / Nevýhody tohodle celého nápadu:
+ Nebudou se lagovat soupky
+ Refil bude o miniaturní čas rychlejší
- Otevírání druhého invu při doplňování
- Zvykání na něco dalšího (přičemž si myslím, že tohle co tu je, funguje dost dobře)
- Pomalejší doplňování
- Předělávání systému jak by se platilo za doplňěné soupky
Kdybych na něco zapoměl, doplňte mne.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: catgirlsaresweet
IGN: PrxcessHacker_
GejmronCZ said:Dobře, připustme na moment, že by se toto zrealizovalo... Pokud nebudete mít soupky v ruce, tak jak potom doplníte soupky u NPC? Jistě, dalo by se to udělat, že stačí kliknout čímkoliv nebo jen rukou, ale to by bylo moc OP. Další možnost je při doplňování NPC otevřít a doplnit ručně, což je podle mě kravina a taky to tu bylo dříve zamítnuto.
POKUD BY SE TOTO ZREALIZOVALO - Po použití soupky by byla automaticky hned smazána (celkově spotřebována)
Výhody / Nevýhody tohodle celého nápadu:
+ Nebudou se lagovat soupky
+ Refil bude o miniaturní čas rychlejší
- Otevírání druhého invu při doplňování
- Zvykání na něco dalšího (přičemž si myslím, že tohle co tu je, funguje dost dobře)
- Pomalejší doplňování
- Předělávání systému jak by se platilo za doplňěné soupky
Kdybych na něco zapoměl, doplňte mne.
I přes tohle všechno zůstává můj názor stejný, nesouhlasím.
Takže neumíš dropovat soupky a proto by ti to vadilo
IGN: GejmronCZ
A když tohle zavedete, tak mi teda řekněte jak si je budeme doplňovat, když (jak je vidět) nečtete snad celé zprávy. To mě fakt zajímá.
BTW ignoruju zprávy, kde jsou narážky na mě. Nemíním se hádat, ale věř, že když mě už fakt naštveš, tak si to slízneš :)
Jo aaa...@Woho triplepost LUL
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: GREPLINKHOOK
GejmronCZ said:A když tohle zavedete, tak mi teda řekněte jak si je budeme doplňovat, když (jak je vidět) nečtete snad celé zprávy. To mě fakt zajímá.
BTW ignoruju zprávy, kde jsou narážky na mě. Nemíním se hádat, ale věř, že když mě už fakt naštveš, tak si to slízneš :)
Jo aaa...@Woho triplepost LUL
No, tak mozno tak ze tam namiesto "vesnicanov" budu cedulky na ktore ked kliknes tak sa ti otvori "virtualna" truhla ktora je plna soupiek.