IGN: _Clantik_x3
IGN: tophx_
Zdravím, to že znáš její jméno tě neoprávňuje to rozesílat do chatu dál.
A kdo další to psal, nick?
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz
Night said:Zdravím, to že znáš její jméno tě neoprávňuje to rozesílat do chatu dál.
A kdo další to psal, nick? psali to i lidi v chatu nicki si už asiii nebudem pametať no... ale proste znám ju už dlchšie. sama to zverejnovala do chatu už dávno.
IGN: A88IE_
Takže tohoto hráče vidím dneska poprvé. absolutně si nepamatuji že bych někdy na něj narazila a svoje jméno nikde nezveřejňuji. Ti, kteří mě znájí ví, že mi tak v mc nemají psát a píšou mi většinou jinačím jménem nebo mým nickem a svoje jméno bych nikdy nenapsala do chatu když ho v minicraftu nezveřejňuji a tento hráč to napsal spíš z provokace
A88IE_ said:Takže tohoto hráče vidím dneska poprvé. absolutně si nepamatuji že bych někdy na něj narazila a svoje jméno nikde nezveřejňuji. Ti, kteří mě znájí ví, že mi tak v mc nemají psát a píšou mi většinou jinačím jménem nebo mým nickem a svoje jméno bych nikdy nenapsala do chatu když ho v minicraftu nezveřejňuji a tento hráč to napsal spíš z provokace
ahoj A88IE ja som _Clantik_x3 alebo _OHNIWAY_ musíš si ma pametať ... možno no ja si ťa pametám a prepáč ja som to nebral ako urážku to ze niekomu poviem že zajko pomohol z prihláškou ved nevedel som ze si v AT tak som sa opítal jžš ... a tvoje meno bolo spomínané v tu dobu ked sme drvili kocky a bol som na nejakej ploche aj zo zajdom aj stebou a pisalo sa tam .. tak si to asi pametám ale dukaz z pred nvm kolko let už sem asi nedám no a asi si budem musieť prečítať pravidlá no a prosil by som pekne dokaz o tom z kade by som mal tvoje meno :)
IGN: Cyborggg_
" a prosil by som pekne dokaz o tom z kade by som mal tvoje meno :) "
Myslím, že důkaz odkud TY víš její jméno ti ona nemá jak dát. Ty jsi její jméno šířil na serveru, tím pádem jsi nějaký zdroj toho měl. To že ty a další opravdu maličký počet lidí jméno ví neznamená, že ho máš šířit. Sama ho nikam veřejně nepíše.