Unban aleekkii • Minicraft.cz

aleekkii
Hráč

6 postů
0 reputace

IGN: _Clantik_x3
Od aleekkii » přes 5 let
  1. Tvůj nick na serveru.   aleekkii
  2. Důvod banu.  Sireni informací o clenech AT, ktere sami nezverejnuji 
  3. Čas a datum banu. 25.4.2020    01:12
  4. Nick admina který ti udělil ban.  ProbablyNight_
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP).  Dočasný  
  6. Uveď proč chceš unban.  Meno Moderátorky A88IE_  poznám už z čias ked ešte nebola v AT a jej meno bolo aji spomenuté v chate a ťiež ho písal bývalí hráč v at Zajda myslím si ze je to trochu nefér. 
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný?  Netušil som ze zverejňenie mena člena AT je trestné. 
  8. Důkazní materiál (Nepovinné).

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 5 let

Zdravím, to že znáš její jméno tě neoprávňuje to rozesílat do chatu dál.

A kdo další to psal, nick?

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

aleekkii
Hráč

6 postů
0 reputace

Od aleekkii » přes 5 let
Night said:

Zdravím, to že znáš její jméno tě neoprávňuje to rozesílat do chatu dál.

A kdo další to psal, nick?  psali to i lidi v chatu nicki si už asiii nebudem pametať no...  ale proste znám ju už dlchšie. sama to zverejnovala do chatu už dávno.

A88IE_
Sponzor

2 postů
0 reputace

IGN: A88IE_
Od A88IE_ » přes 5 let

Takže tohoto hráče vidím dneska poprvé. absolutně si nepamatuji že bych někdy na něj narazila a svoje jméno nikde nezveřejňuji. Ti, kteří mě znájí ví, že mi tak v mc nemají psát a píšou mi většinou jinačím jménem nebo mým nickem a svoje jméno bych nikdy nenapsala do chatu když ho v minicraftu nezveřejňuji a tento hráč to napsal spíš z provokace

aleekkii
Hráč

6 postů
0 reputace

Od aleekkii » přes 5 let
A88IE_ said:

Takže tohoto hráče vidím dneska poprvé. absolutně si nepamatuji že bych někdy na něj narazila a svoje jméno nikde nezveřejňuji. Ti, kteří mě znájí ví, že mi tak v mc nemají psát a píšou mi většinou jinačím jménem nebo mým nickem a svoje jméno bych nikdy nenapsala do chatu když ho v minicraftu nezveřejňuji a tento hráč to napsal spíš z provokace

ahoj A88IE  ja som _Clantik_x3   alebo _OHNIWAY_   musíš si ma pametať ... možno no ja si ťa pametám a prepáč ja som to nebral ako urážku to ze niekomu poviem že zajko pomohol z prihláškou ved nevedel som ze si v AT tak som sa opítal jžš ... a tvoje meno bolo spomínané v tu dobu ked sme drvili kocky a bol som na nejakej ploche aj zo zajdom aj stebou a pisalo sa tam .. tak si to asi pametám ale dukaz z pred nvm kolko let už sem asi nedám no a asi si budem musieť prečítať pravidlá no a prosil by som pekne dokaz o tom z kade by som mal tvoje meno :) 

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let

" a prosil by som pekne dokaz o tom z kade by som mal tvoje meno :) "

Myslím, že důkaz odkud TY víš její jméno ti ona nemá jak dát. Ty jsi její jméno šířil na serveru, tím pádem jsi nějaký zdroj toho měl. To že ty a další opravdu maličký počet lidí jméno ví neznamená, že ho máš šířit. Sama ho nikam veřejně nepíše.