unban - NervoxN1ght V3 • Minicraft.cz

drxgsobsession
Sponzor++

135 postů
69 reputace

IGN: drxgsobsession
Od drxgsobsession » přes 5 let
  1. Tvůj nick na serveru. NervoxN1ght
  2. Důvod banu. Teaming
  3. Čas a datum banu. 24.4.2020 v 19:26
  4. Nick admina který ti udělil ban. xSadBejbyy
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP). dočasný
  6. Uveď proč chceš unban. Je neprávem
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný? Protože jsem teamoval pouze s jedním hráčem.
  8. Důkazní materiál (Nepovinné).

Takže po 3tí, kolikrát budu psát že to teaming NENÍ + jsem byl otočený zády takže jsem ho neviděl, druhá věc proč máš zapnutý staff chat při natáčení ?

PS: Sorry za 3tí téma tvoje chyba.

Sam_For
Sponzor

54 postů
11 reputace

IGN: Sam_For
Od Sam_For » přes 5 let

Zdar,

Byl jsem tam společně s xSadBejbyy a bohužel se mi nepodařilo zapnout nahrávání dřív kdy jste velice jasně stáli vedle sebe a shiftovali všichni 3, poté jeden z vás odběhl.

Ban je oprávněný a pouze na 3 hodiny.

V případě nějakého problému mě kontaktuj na sam_for@minicraf.cz

semafor... blik blik 

drxgsobsession
Sponzor++

135 postů
69 reputace

Zdravím,

pokud to nemáš natočené není můj problém + kdyby ses díval déle tak si celou dobu viděl že jsem s ním bojoval.

drxgsaddicted
Sponzor++

5 postů
5 reputace

IGN: drxgsaddicted
Od drxgsaddicted » přes 5 let

tak k tomuhle nejde nic vic napsat nez jenom sasci XD + ten AT chat za to byj si mohl bejt "trosku" potrestan "oprava" samiku ;)    

pce randoms

drxgsobsession
Sponzor++

135 postů
69 reputace

heqwen said:

tak k tomuhle nejde nic vic napsat nez jenom sasci XD + ten AT chat za to byj si mohla bejt "trosku" potrestana bejbynko ;)    

pce randoms

Natáčel to ten Sam :D :D a už chci ten ub.

Amelii_
Sponzor++

196 postů
118 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 5 let

@Sam_For 

Žádost zamítneme?

Šulínek.

ItzTuta_
Sponzor++

165 postů
139 reputace

IGN: ItzTuta_
Od ItzTuta_ » přes 5 let

Takže, @heqwen se tady nemá co vyjadřovat a mohl by se mírnit to za prvé. Za druhé, my si nemusíme pořizovat důkazy na tresty, které jsou kratší než 3 dny. A po domluvě se @Sam_For jsme se dohodli tak, že ti bude ban zkrácen. Žádost zamykám.  

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 5 let
Užívateľ @heqwen bol potrestaný na fóre. Čo sa týka natáčania, tak člen AT nie je povinný zhromažďovať dôkazy ohľadom trestov kratších ako 2 dni, takže to nie je jeho problém. Nabudúce nespamuj fórum žiadosťami a po zamietnutí rovno kontaktuj banujuceho člena AT, alebo podaj sťažnosť vedeniu.

E-mail: polakjack@minicraft.cz