žádost o unban kvůli "okradení hráče" • Minicraft.cz

sakimuewee
Sponzor

2 postů
0 reputace

IGN: sakimuewee
Od sakimuewee » přes 5 let

mého kamaráda ze serveru (BigQuid) okradl hráč TerrorFox o 21 vindicator spawnerů, trident, elytru a meč za 350 000 (takže dohromady zhruba 22-23 milionu) poté se to řešilo z adminem, který odpověděl, ať si to vyřešíme sami a ještě nám ty věci chtěl zpátky prodat za 17milionu... pak mu ty peníze kamarád poslal...ale rozhodl jsem se, že ty peníze mému kamarádovi vrátím... poté hráč TerrorFox mi poslal zpátky 10milionu s tím že mu 15M pošlu... 15 milionu jsem mu neposlal a dal jsem si ho do /ignore... dostal jsem ban na 14 dní... příjde mi nefér že nás okradl o 23milionu a admin nic neudělal, a když jsem ho já okradl o 10 milionu admin mi dal ban

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let
Ahoj, pridaj sem aj osnovu, resp minimálne kedy si dostal ban a od koho. Ďakujem

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

sakimuewee
Sponzor

2 postů
0 reputace

IGN: sakimuewee
Od sakimuewee » přes 5 let

MILENAJETETA... dostal jsem ban od Moderátora Szyho na 14 dní, včérá kolem 12-13 hodiny (myslím)

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 5 let

Zdravím, to že tě hráč okrade tak neznamená že ty můžeš okrást jeho, příště řekni by bylo lepší ho nahlásit na web, či přímo někomu výše postaveného než zkušební moderátor, teď je to pro mě jenom těžší řešit, až to vyřeším tak ti případně (uvidím ještě) ban zkrátím. S hráčema to vyřeším až je uvidím online.