IGN: Desting_
Zdravím,
je samozřejmě možné, že se jedná o chybu, já bohužel práva na zjištění skutečností nemám, nicméně velmi pochybuji o tom, že by ti člen AT bezdůvodně udělil IP ban. Zkus si spíše vzpomenout, zda jsi již ban nedostal dříve na jiný účet, tvé jméno mě osobně připadá (kvůli kombinaci jednoduchého slova a čísel) jako narychlo vytvořené a dle tvého skinu soudím, že máš nyní warez účet, což může poukazovat, že by si mohl disponovat více účty.
Pěkný den
PS: Nechtěl jsem tvoji žádost nechat bez odpovědi, ale teď nechť se vyjádří povolanější @PolakJack
v případě potřeby mě kontaktuj
IGN: Desting_
imbeingtoasted said://Porušení pravidla 8.2.6
Zdravím,
cituji Pravidla služeb poskytovaných k hernímu serveru: „8.2.6 V žádosti o unban se může vyjadřovat pouze hráč, který ban získal, člen AT a člen vedení. Jiný hráč se může vyjádřit pouze v případě, že přidává nějaký důkaz potřebný k vyřešení žádosti.“ Zde je jasně napsáno, že k unbanu se může vyjadřovat člen AT, takže z mé strany k porušení tohoto pravidla nedošlo, spíše z té tvojí. Ano, je jistě oprávněné upozornit na chybu člena AT, ale zde se dle mého nestala.
S Pozdravem
Desting_
v případě potřeby mě kontaktuj
IGN: PolakJack
Už by si mal mať unban, nič mi už nie je treba posielať.
Ahoj, @kaktus357 pošli mi prosím ťa svoju ip adresu, ktorú zistíš na mojeip.cz do súkromnej správy tu na webe. Keď dokončím veci čo mám, tak sa na to večer pozriem.@imbeingtoasted ešte raz porušíš toto pravidlo, tak budeš zabanovaný na webe. Ber to ako posledné varovanie.
E-mail: polakjack@minicraft.cz