Unban - kaktus357 • Minicraft.cz

kaktus357
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: kaktus357
Od kaktus357 » přes 5 let

1. kaktus357

2. 15-03-2020 19:56

3. Obchadzanie banu

4. PolakJack

5. dočasný IP

6. Dostal som IP ban hneď pri PRVOM prihlásení na server.

7. Na server som sa ani nepripojil, teda som nemohol porušiť pravidlá.

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

IGN: Desting_
Od Desting_ » přes 5 let

Zdravím,

je samozřejmě možné, že se jedná o chybu, já bohužel práva na zjištění skutečností nemám, nicméně velmi pochybuji o tom, že by ti člen AT bezdůvodně udělil IP ban. Zkus si spíše vzpomenout, zda jsi již ban nedostal dříve na jiný účet, tvé jméno mě osobně připadá (kvůli kombinaci jednoduchého slova a čísel) jako narychlo vytvořené a dle tvého skinu soudím, že máš nyní warez účet, což může poukazovat, že by si mohl disponovat více účty.

Pěkný den

PS: Nechtěl jsem tvoji žádost nechat bez odpovědi, ale teď nechť se vyjádří povolanější @PolakJack

v případě potřeby mě kontaktuj

Napiš mi email

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

IGN: Desting_
Od Desting_ » přes 5 let
imbeingtoasted said:

//Porušení pravidla 8.2.6

Zdravím,

cituji Pravidla služeb poskytovaných k hernímu serveru: „8.2.6 V žádosti o unban se může vyjadřovat pouze hráč, který ban získal, člen AT a člen vedení. Jiný hráč se může vyjádřit pouze v případě, že přidává nějaký důkaz potřebný k vyřešení žádosti.“ Zde je jasně napsáno, že k unbanu se může vyjadřovat člen AT, takže z mé strany k porušení tohoto pravidla nedošlo, spíše z té tvojí. Ano, je jistě oprávněné upozornit na chybu člena AT, ale zde se dle mého nestala. 

S Pozdravem

Desting_

v případě potřeby mě kontaktuj

Napiš mi email

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 5 let

Už by si mal mať unban, nič mi už nie je treba posielať.

Ahoj, @kaktus357 pošli mi prosím ťa svoju ip adresu, ktorú zistíš na mojeip.cz do súkromnej správy tu na webe. Keď dokončím veci čo mám, tak sa na to večer pozriem.@imbeingtoasted ešte raz porušíš toto pravidlo, tak budeš zabanovaný na webe. Ber to ako posledné varovanie.

E-mail: polakjack@minicraft.cz