IGN: Dxpa_
Luki, prosím, byl bych rád, kdybys mi řekl, kde vidíš jakýkoliv cheating v tom 1. videu, protože já tam teda nic nevidím. K tomu screenshotu co jsi poslal, nepřijde ti, že píšou ironicky? A i kdyby ne, tak to stejně není dostačující důkaz k tomu, abys ho mohl zabanovat. Za mě je ban neprávem, pokud ovšem nemáš nějaká další videa kde by kirito cheatoval.
IGN: Szyho27
Zdravím, pro některé jedince které se zde chtějí ještě vyjádřit, bych vám rád připoměl pravidlo které je zde na webu.
8.2.6 V žádosti o unban se může vyjadřovat pouze hráč, který ban získal, člen AT a člen vedení. Jiný hráč se může vyjádřit pouze v případě, že přidává nějaký důkaz potřebný k vyřešení žádosti.
IGN: Extraordinaryy
Tu dodávam ešte ďalšie video : https://www.youtube.com/watch?v=LpdXkJMzueQ
Hey G
IGN: Extraordinaryy
Ani sa nečudujem, že ťa to nebaví, keď ste všetci, čo ste sa vyjadrovali od imbeinga (Sickpeep, Dxpa, Nervox, Kirito) a spol. ste jeho ovce a skáčete ako on povie. Ponúka/l vám cheaty a bypass clientov a potom to aj Kirito posúval ostatným hráčom.
Hey G
IGN: panic_exe
CAU_JSEM_LUKI said:Ani sa nečudujem, že ťa to nebaví, keď ste všetci, čo ste sa vyjadrovali od imbeinga (Sickpeep, Dxpa, Nervox, Kirito) a spol. ste jeho ovce a skáčete ako on povie. Ponúka/l vám cheaty a bypass clientov a potom to aj Kirito posúval ostatným hráčom.
Profesionalna rec od moderatora, uvedom sa preboha si moderator a nie hrac. Neponukal nam zaidne cheaty:DDD bol to for.
IGN: BlessedForever
Ty si úplne mimo :DDDD já jsem někoho ovce? Imbeingtoasted s tímto nemá nic společného :DDDD.
Vážně se bavím nad tím co tu píšete.
Takže nemám problém jít na SS ALE HLAVNE budu mit teda UB nebo si pořád stojíš za svými false důkazy a děláš šaška?
Nevím co ti je rn ale dříve si byl v chillu :DD
IGN: Dxpa_
CAU_JSEM_LUKI said:Ani sa nečudujem, že ťa to nebaví, keď ste všetci, čo ste sa vyjadrovali od imbeinga (Sickpeep, Dxpa, Nervox, Kirito) a spol. ste jeho ovce a skáčete ako on povie. Ponúka/l vám cheaty a bypass clientov a potom to aj Kirito posúval ostatným hráčom.
Jen abys věděl, ničí ovce nejsem. Nevím proč se tu furt řeší jak kirito nabízel bypass. Máš důkaz, že ten bypass vůbec existuje? Myslím si, že bys měl radši řešit ten kirituv "cheating" za který dostal ban a neodbočovat k jinému tématu. U 2. videa, které jsi poslal jsem většinou hráče hitoval já, nikoliv kirito, sám se můžeš podívat, že hitujeme ve stejnou dobu.
IGN: Cyborggg_
V aktuální situaci se příkláním na stranu kirita, nemyslím si že cheatuje. V poslední době mi příjde, že strašně moc lidí (imbeingtoasted, sickpeep, kirito) dostávájí hned bany. Proč? proč se v krátké době začali hned takto masivně banovat dobrý hráči?