IGN: tophx_
Zdravím,
Byl jsi zabanován za: Sireni soukromi
Co mi k tomu řekneš?
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz
IGN: Extraordinaryy
Zdravím,
no ban prehnaný nie je. Spoločne s tvojimi kamošmi ste tam posielali moju fotku, ktorú som sám nezverejnil na žiadnej socialnej sieti.
Hey G
To je jedno, spykli ste sa proti mne a posielali ste do verejnej roomky moju fotku, ktorú som sa nikde nezverejňoval, tam je ten problém. Z tej fotky ste si ešte aj robili srandu, zosmiešňovali, či už v chate alebo ste to stavali.
Hey G
IGN: PlayboyNitrix
Ja jsem to nepostavil, oni mi to postavili přes noc na me parcele :). Kdyby to někdo tajně postavil na tvé parcele. Tak bys měl dostat taky ban, ne? Navíc nechapu proc to tak hrotis. Ani jsem nebyl prvni kdo to tam poslal. Pouze jsem to přeposlal. Navic te fotky si tam za tu chvili skoro nikdo nevšiml. A pochybuju, že někoho bude velice zajimat nějaka fotka admina.
Či už si to aj ty staval, tak to neviem, nepamätám si. A áno, bude to hráčov zaujímať, keďže to bola momentka, ktorú som sa nikde nezverejnil, čo na tom nechápeš? Porušil si tým GDPR.
Hey G
IGN: PlayboyNitrix
Kdybys tu fotku nikam nezveřejnil na internet, tak by se tam asi nedostala. A jestli si to někomu posílal a on přeposlal tak to není moje starost, to je tvůj problém, že to posíláš lidem, kteří to někam posílají. Já fakt nemám šajnu o každé fotce na světe, jestli je zveřejněna v souladu s GDPR. A chtěl bych také vyjadření jíného admina, než tebe. :)
IGN: ZoubkovySkritek
Ahoj,
no pokud vím, tak podle vyhlášky musíš mít při jakémkoliv sdílení jakékoliv fotky souhlas autora fotky. Měl jsi ho? Pokud ano, nevidím důvod, proč ti neudělit Unban :D
Skřítek
•discord | zoubek#0456
•e-mail | zs@minicraft.cz
•web | soukromá zpráva/profil
•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek