IGN: panic_exe
Dobry DEN
uz je to celkom dlha doba od mojho banu (trashtalky a shity co pisal ZoubkovySkritek si mozete vsimnut v sekcii ZIADOST O UNBAN). Nasledne po nezmyselnom uzatvoreni ziadosti o UB s odovodnenim, ze som prilis ,,skuseny" a nemam pravo sa nijakym sposobom obhajit/dokazat, ze som nevinny som napisal saffersovi. Nu ten mi odpisal, ze sa to bude riesit s ,,vedenim" a v pripade, ze sa to dovyriesi mi napise spravu. To nie je celkom podstatne, chcem vediet presne dovody preco mi odoberate prava ako kazdemu normalnemu hracovi: nebudem tu vypisovat predsalen kto konkretne, kedze vy to viete, nikdy sa takato vynimka nerobila a uz vobec nie s odovodnenim, ze mam program, ktory udajne vsetko vymaze: Skritek porusil pravidlo ,,sirenie nepravdivych informacii" kedze naozaj taky program nemamXD. V tomto pripade by stacilo pouzit tzv. internet a vygooglit si ako to funguje .-.
Dalej: odoslal som asi 4 videa, ktore znacne ukazuju moju NEVINU a s tym sa ZoubkovySkritek ozval, ze pouzivam misplace a da sa to zakryt. Misplace funguje len z mojho POVu nikoli z POVu spectatora, cize argument: replay mode, spectator mode sa da okaslat je absolutne irelevantny.
Vyjadrim sa este k ,,dokazom" ktore by ma mali usvedcit z cheatingu. 2 videa - 20 fps be like. 1 video - 4 sekundy, sry odtial poznas tak prd. 1 video - stare ako ludstvo samo (bol som odvtedy urcite trestany) nu a potom nam ostalo jedno Pikonautove video kde si sam nechaval davat comba a tu mi logicky vyplyva ze na mna nemate NIC, len vam an minicrafte vadim a nejak ste sa ma zbavit museli. Nepotrebujem tu shittalky od skritka, ze ste mali podozrenie na MISPLEJS a ze mam skryte cheaty v modoch pritom nemam ani forge nainstalovany lol (mam ale nepouzivam ho).
Cize k argumentom, ktore skritek napisal su totalne KRAVINY, ktore mu niekto nadiktoval, lebo uprimne pochybujem, ze vie co misplace naozaj robi. Dovi lasky.
IGN: ZoubkovySkritek
Napíšu ti k tomu jednu velmi krátkou zprávu.
Ještě chvíli se předváděj, dělej ze sebe svatého beránka a všechno co si jenom představíš, ještě chvíli s námi jedenj, jako s tvýma ovečkama a piš, jako bys nám tu šéfoval, tak se na tebe každej z vysoka vykašle a nic s tebou řešit nebude. Tvoje ego je až příliš vysoko a jednou narazíš, takže se zamysli, jak to chceš řešit. Jestli v tomhle budeš pokračovat, tak UB nečekej. Navíc je s tvým jménem spojeno další "vyšetřování", to taky nehraje tvojí osobě úplně do karet. Na nějaký děcko v pubertě tu nejsme zvědaví, to si předváděj ve škole.
•discord | zoubek#0456
•e-mail | zs@minicraft.cz
•web | soukromá zpráva/profil
•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek
ZoubkovySkritek said:Napíšu ti k tomu jednu velmi krátkou zprávu.
Ještě chvíli se předváděj, dělej ze sebe svatého beránka a všechno co si jenom představíš, ještě chvíli s námi jedenj, jako s tvýma ovečkama a piš, jako bys nám tu šéfoval, tak se na tebe každej z vysoka vykašle a nic s tebou řešit nebude. Tvoje ego je až příliš vysoko a jednou narazíš, takže se zamysli, jak to chceš řešit. Jestli v tomhle budeš pokračovat, tak UB nečekej. Navíc je s tvým jménem spojeno další "vyšetřování", to taky nehraje tvojí osobě úplně do karet. Na nějaký děcko v pubertě tu nejsme zvědaví, to si předváděj ve škole.
ok toto ma celkom nezaujima, pytal som sa na nieco celkom ine.
To já jsem ti už taky minule psal, že se začneš chovat jinak a pořád nevidím změnu, tak se laskavě podívej na sebe a svojí cestu a pak tady diskutuj s ostatníma.
•discord | zoubek#0456
ZoubkovySkritek said:To já jsem ti už taky minule psal, že se začneš chovat jinak a pořád nevidím změnu, tak se laskavě podívej na sebe a svojí cestu a pak tady diskutuj s ostatníma.
Nevidis zmenu? Ty cakas ze spravim zmenu ked mi das ban za podla teba ,,normalne" dokazy? :DDD Prosim ta, to ze ti niekto natlkol do hlavy dookola ohranu basnicku a vytahovat tu na mna ako sa ja skaredo chovam s tym nema ziaden suvis. V bane je dovod Cheating nie tieto tvoje dovody co mi sem davas.
Jednoducho povedane, nemali ste na mna najst akykolvek iny dovod a preto ste mi dali ban za Cheating. Toto nie je moj pohlad, ale pravda, zacal som vam tam vadit tak si holt zacal byt zufaly a davat na mna ,,dokazy" ktore nic nedokazuju a zbavit ma prav na SS, dodani dokazov z mojho POVu, dodani dokazov zo spectate pretoze vsetko sa da zfalsovat co? Nepride ti to ubohe? Riesit tu moje spravanie pritom s tym dovodom moje spravanie nijak nesuvisi? Mas dat do dovodu Zle chovanie a nie Cheating.
Tady se jedná o to, že jestli se bude chovat jako děcko a bude si myslet, že mu svět leží u nohou, tak s ním nikdo nic řešit nebude. Klidně ať to napíše dobře, bez emocí atd atd., to se bude řešit 4x lépe, ale vaše děcký vytahovaní pérka z gatí jen abyste ukázali, že si z AT můžete dělat co chcete? Určitě ne.
•discord | zoubek#0456
ZoubkovySkritek said:Tady se jedná o to, že jestli se bude chovat jako děcko a bude si myslet, že mu svět leží u nohou, tak s ním nikdo nic řešit nebude. Klidně ať to napíše dobře, bez emocí atd atd., to se bude řešit 4x lépe, ale vaše děcký vytahovaní pérka z gatí jen abyste ukázali, že si z AT můžete dělat co chcete? Určitě ne.
Skorej ty si ukazal, ze si z hracov mozes robit co chces. Tymto si len potvrdil ako to na minicrafte chodi. Niekto vam vadi -> date mu ban za nezmyselny dovod, pretoze dostava vela reportov za cheaty a nemate k tomu sebemensi dovod. A jak to mam asi napisat preboha? Napisal som to X krat uplne pekne, lenze s vami sa to uz neda, robite si co chcete a toto je presny dokaz o tom, ze tu nepanuje spravodlivost, ale skorumpovanost
Pekny den.
IGN: Mar34
ZoubkovySkritek said:Tady se jedná o to, že jestli se bude chovat jako děcko a bude si myslet, že mu svět leží u nohou, tak s ním nikdo nic řešit nebude. Klidně ať to napíše dobře, bez emocí atd atd., to se bude řešit 4x lépe, ale vaše děcký vytahovaní pérka z gatí jen abyste ukázali, že si z AT můžete dělat co chcete? Určitě ne.
kde se chova jako decko prosimte chce to normalne resit takze jedinej kdo si tu zatim cuca z prstu jsi tu ty pce :)