IGN: Patrick47
Zdravím, na fun creativu se stal menší konflikt a to s moderátorem CAU_JSEM_LUKI, začalo to tím že jsem na psal, jointa bych si dal. Vše jsem myslel ze srandy, nic nebylo myšleno vážně. Poté se LUKI ozval s tím že ve 14-ti si dávat jointa, tak jsem se ho zeptal odkud ví že mi je 14? a jak ví že nejsem dospělý. Upozorňuji že jsem se dnes zaregistroval, a svojí hodnost si presunul na jiný učet takže o mě nemůže vědět nic. Pak napsal more, jelikož nemám rád slovo more, tak jsem se ho slušně zeptal, jsi cikán? jsi černý? a neodpovídal, tak jsem mu napsal že jestli mi odpoví, nejen že jsem dostal mute na 30 minut k nevhodnému chování k AT členovi, ale potom ještě kick, a ban. kick jsem dostal za report, že jsem ho nahlásil za nedůvodný mute. Náhlasil jsem ho znova, a pak jse mdostal ban. Nechápu jak tihle lidi můžou být v admin teamu.
A to že jsem tě nazval pošuk, a jak ty ses choval ke mě. by nemělo být něco hrozného, zamysli se, a prosím tě. Nech to vyřešit někoho jiného, ty napíšeš svoje zvratky a zavřeš to.
Pro kontaktování piš na : patrick47@minicraft.cz
-Patrick.
IGN: testrgames
Zdravím, sem se snad hráč vyjadřovat smí.
takže k věci:
AT tě měl pochválit za to že píšeš takovéhle věci?
Upřímně mi řekni co jsi čekal že se stane když dáš report na člena AT? Že dostaneš pochvalu?
Dokonce uděláš tu samou hovainu 2x za sebou... Spíš by si se měl zamyslet ty co tady píšeš a jak se chováš :)
S pozdravem TestrGames
E-mail: testrgames@minicraft.cz
Discord: lisak_
IGN: Extraordinaryy
Zdravím,
je to už vyriešené v hre, hráč sa ospravedlnil, zamykám.
LUKI
Hey G