Unban sickpeep v2 • Minicraft.cz

sickpeep
Hráč

9 postů
5 reputace

IGN: uglycuteanddying
Od sickpeep » přes 5 let

Zdravím, 
jak tu již zmiňuješ, měl si ban za cheating, který si následně obcházel a tak jsi měl IP ban. Poté jsi se připojil za jinou IP a za jiný nick, a následně napsal do chatu že to jsi ty a že ti je úplně jedno že obcházíš ban, v té době jsem se rozhodnul ti dát jenom ban na tamtu IP. Dnes jsem se s domluvou dalšího člena AT rozhodnul ti prodloužit ban i na tvé normální IP adrese, tak aby to vypovídalo.

EDIT: Pro tvojí zajímavost, našel jsem pár důkazů z logu, žádost zamítám.
§a(24) §7§7§fSaltySoetic§f§f Az na to ze mam ban nepravem od typka ktery ani uz neni v at

jelikoz si me nenechal ani odepsat a hned si uzavrel vlakno tak si vytvorim nove, tak, ted mi rekni jaky to dava smysl to co si napsal? 

jina ip se pripojila na server a napsala ze to jsem ja, to je duveryhodny dukaz toho ze jsem to byl ja? halo, ted ti normalne odepisuju aby ses zamyslel, zkus si v hlave rict jak by ti bylo kdyby si mel false ban ano, cekal si 3 mesice na to aby jsi dostal unban a pak najednou dostanes ban za obchazeni kvuli tomu ze se nekdo pripojil na server a rekl ze jsi ty, prosim tebe, tohle by nenapsal ani clovek s minus iq :Ddd

furt stracis pointu s tim ze si z jiny ip dal ban na jinou.

EDIT: vsechny logy mam ve slozce a klidne ti je poslu ;)

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 5 let

Zdravím, poprosil bych vyjádření členů AT CAU_JSEM_LUKI a Dxpa_ který byly při té situaci semnou.

sickpeep
Hráč

9 postů
5 reputace

Od sickpeep » přes 5 let

http://www.mediafire.com/folder/bh649a9e936f5/logs link na logy a poslu ti jeste video kde ty logy davam do slozky aby sis nemyslel ze jsem je mazal pri davani do slozky.

sickpeep
Hráč

9 postů
5 reputace

Od sickpeep » přes 5 let

https://www.youtube.com/watch?v=haM0A99YFzw vid kde ti davam logy do slozky.

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 5 let

Zdravím,

ja osobne som v ten čas na serveri bol a videl som, že Szyho sa ujal toho. Ja som konkretne nemohol toto riešiť, ani nejak preveriť, lebo som bol akurát zaneprádznený niečím úplne iným, tak som to nechal na Szyha. Ale pokiaľ viem, tak (Dxpa) bol na kitpvp a vôbec s tým nič nerobil. Tož ťažko posúdiť, či si to bol ty. Mohol si to byť kľudne ty alebo aj niekto iný, to sa takto zle posudzuje, ale bolo to z bezpečnostných opatrení. Keď už si to fakt bol ty, tak si mohol ešte počkať tých pár dní do ub a mohol si si pokojne hrať. Takže keď si to teda bol ty, tak bol ban udelený správne.

LUKI

Hey G

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

Od Szyho27 » přes 5 let

Počkal bych tím pádem na vyjádření Dxpa_, který v tu dobu byl na kitpvp a sám ti ban chtěl dát.

sickpeep
Hráč

9 postů
5 reputace

Od sickpeep » přes 5 let

Vsak ja jsem cekal, ja prece nemuzu za to ze se pripoji nejaky randomak na server a rika ze jsem ja, a ted tedy kdyz mi tu rikas ze "Tož ťažko posúdiť, či si to bol ty. Mohol si to byť kľudne ty alebo aj niekto iný, to sa takto zle posudzuje" 

proc mam tedy ban, snad banujete kdyz si jste 100% sure ci? 

takze ban je nepravem, a jeste ti odpovim na to co jsi napsal na konci, ne ban je udelen nespravne.

vsak ja ted vlastne dostal ban uplne zbytecne, a jeste k tomu na rok? wtf.

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

Od Szyho27 » přes 5 let

Zdravím, žádost o unban přijímám. Každopádně jsi měl v té době aktivní IP ban za obcházení banu, tím pádem ti ho zkrátím tak aby vypovídal.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let

Ahoj, 

Hneď na začiatok sa hneď ospravedlňujem, že zabŕdam do tejto témy ako člen ktorý pri tom nebol.

No mám len 1 malú otázočku/prosbu a tou je, aby sa tu vyjadril i náš kolega @Dxpa_, lebo mám menšie podozrenie na bratríčkovanie sa medzi nepoctivými hráčmi a ním.

Ešte raz, pardom @Szyho27 a taktiež aj @CAU_JSEM_LUKI.

S pozdravom, 

MILENAJETETA 

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 5 let
MILENAJETETA said:

Ahoj, 

Hneď na začiatok sa hneď ospravedlňujem, že zabŕdam do tejto témy ako člen ktorý pri tom nebol.

No mám len 1 malú otázočku/prosbu a tou je, aby sa tu vyjadril i náš kolega @Dxpa_, lebo mám menšie podozrenie na bratríčkovanie sa medzi nepoctivými hráčmi a ním.

Ešte raz, pardom @Szyho27 a taktiež aj @CAU_JSEM_LUKI.

S pozdravom, 

MILENAJETETA 

Prosim?XD Nemal by som sa vyjadrovat, ale aby si osocoval tvojho ,,kolegu" s tym, ze chrani cheaterov je trosku moc, nemyslis? Udelil trosku viac opravnenych banov za cheaty a osocovat ho tym, ze robi rodinkarstvo v zmysle kamaratov je trosku privela aj na tento forum.

Nech sa paci, pozastavte ma na forum ako gejmrona ale toto je sila fakt:D:D

Hlavne nechapem ako si presiel naborom - https://i.imgur.com/4osx9Qh.png